Cita estel·lar

L’Estrella Damm Barcelona Master de pàdel viu la seva gran setmana

  • El torneig que acollirà el Palau Sant Jordi fins al pròxim diumenge reuneix novament les pales més destacades del circuit

L’Estrella Damm Barcelona Master de pàdel viu la seva gran setmana

WPT

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Bèlgica, Portugal, Itàlia i ara Barcelona. World Padel Tour fa parada a la capital catalana en un mes de setembre frenètic en el circuit del millor pàdel del món. Després de recórrer alguns dels països d’Europa en els quals el pàdel està creixent a nivells estratosfèrics, els millors jugadors i jugadores tornen a Espanya en una de les proves més especials de la temporada.

L’Estrella Damm Barcelona Master 2021, probablement el torneig més consolidat del calendari World Padel Tour, ha sigut presentat aquest dilluns en un acte celebrat a Casa Seat, un dels llocs més especials de la capital catalana on es troben mobilitat i cultura.

El rècord del 2019

Notícies relacionades

Al costat de Ramón Agenjo, president de World Padel Tour, hi va haver Fernando Belasteguin i Marta Marrero. Tots dos residents a Barcelona, aterren en aquest torneig amb objectius molt diferents. Bela, al costat del seu company Sanyo, vol oblidar al més aviat possible els últims resultats atípics en la parella 2 del món i tornar al camí de la victòria. Marta Marrero, al costat de la seva companya Marta Ortega, es planta en el torneig a la recerca del títol que tant se’ls resisteix aquest any.

El Palau Sant Jordi serà un any més la seu del quart Master de la temporada. Un escenari que va ser testimoni d’un moment històric a World Padel Tour a la final del 2019, presenciada per un inoblidable rècord de 9.558 persones. En aquesta ocasió, la prova es desenvoluparà amb aforament reduït i totes les mesures sanitàries preceptives, des de dimarts fins diumenge, quan es coneixeran els guanyadors de l’Estrella Damm Barcelona Master 2021.