Medalla de bronze a Tòquio 2020

Els pares d’Ana Peleteiro compleixen la seva promesa: també són olímpics

  • Els progenitors de la saltadora gallega es tatuen els anells

Els pares d’Ana Peleteiro compleixen la seva promesa: també són olímpics

ADIDAS

1
Es llegeix en minuts

El salt històric d’Ana Peleteiro als Jocs Olímpics de Tòquio segueix a la retina de tots els espanyols. Una medalla de bronze, un doble rècord nacional i portar la primera medalla per a l’atletisme gallec mai s’oblidarà. La cita japonesa suposava «tot un somni» no només per a la de Ribeira (la Corunya), també per als seus pares, que des d’avui portaran a sobre de manera perenne un record de la gesta de la seva filla: els anells olímpics tatuats.

«Fa molt temps, quan el simple fet de ser en uns Jocs era tot un somni, aquestes dues persones van fer una promesa. Ahir, després que un somni que semblava impossible es fes realitat, vam complim junts l’esmentada promesa», ha explicat la mateixa Ana Peleteiro a les seves xarxes socials. El promès era dibuixar-se els anells olímpics a la pell, i l’atleta va acompanyar els seus progenitors en aquell moment.

Notícies relacionades

A més, va voler agrair als seus pares el vital paper en el seu èxit esportiu: «Gràcies, papa i mama, per empènyer-me i portar-me de la mà des de sempre i fer possible que la medalla que tant desitjàvem sigui a casa. SOU INCREÏBLES...».

La gallega, molt activa a les seves xarxes socials, també s’ha deixat veure a Instagram amb el gimnasta Ray Zapata –plata en la prova de terra de Tòquio– pels carrers de Corrubedo (la Corunya). Tots dos, que forgen una amistat des de fa anys –Ana és fins i tot la padrina de la filla de Ray–, van protagonitzar als Jocs Olímpics diversos vídeos de TikTok que van causar sensació.