Millor oferta que el Barça

El PSG fa oficial el fitxatge de Wijnaldum

Wijnaldum

Wijnaldum / PAUL ELLIS (AFP)

1
Es llegeix en minuts

El PSG ha fet oficial aquest dijous el fitxatge del centrecampista holandès Georginio Wijnaldum, que pretenia el Barça. El club francès es va emportar finalment la licitació del centrecampista, de 30 anys i que acabava contracte amb el Liverpool. Ronald Koeman, que el va tenir a les seves ordres a la selecció neerlandesa, es queda així sense una de les seves peticions.

Notícies relacionades

No va poder aconseguir els serveis malgrat que els representants de Wijnaldum van ser la setmana passada a les oficines del Camp Nou per tancar l’acord. Un pacte, però, que no va ser firmat, per la qual cosa l’equip francès, a través de la insistència de Mauricio Pochettino, el seu entrenador, va poder trencar aquest vincle de Wijnaldum amb el Barça. 

El PSG va doblar l’oferta del Barça, a més d’una prima de fitxatge substancial per arribar lliure, un premi que tampoc està en condicions d’assumir el club blaugrana. Després de renunciar a ampliar el seu contracte amb el Liverpool, com pretenia Jürgen Klopp, la ruta de Wijnaldum el portava a Barcelona per reunir-se, un altre cop, amb Koeman. Però finalment es posarà a les ordres de Pochettino, en un nou episodi de la guerra PSG-Barça.

Temes:

Barça