SELECCIÓ ESPANYOLA

Luis Enrique deixa Sergio Ramos fora de la convocatòria per a l’Eurocopa

  • El centrecampista del Barça Pedri es manté a la llista de la selecció en un centre del camp sense novetats 

  • El central francès Laporte, nacionalitzat espanyol fa uns dies, s’estrena en una citació amb Espanya

  • Després dels problemes amb les lesions el 2021, el capità Sergio Ramos s’ha quedat fora dels convocats

  • El seleccionador espanyol ha citat 24 futbolistes per a l’Eurocopa, que comença d’aquí menys d’un mes

1
Es llegeix en minuts
Alejandro García
Alejandro García

Periodista

ver +

Tres setmanes abans de l’inici de l’Eurocopa 2021, el seleccionador espanyol, Luis Enrique Martínez, ha ofert la llista de convocats definitiva per al torneig continental, de 24 jugadors, tot i que en podia cridar fins a 26 pels problemes que puguin sorgir derivats de la pandèmia de coronavirus, amb la bomba de l’absència de Sergio Ramos. 

Totes les controvèrsies estaven centrades sobre la figura del central madridista, lesionat gran part de la segona part de la temporada (ha jugat sis partits el 2021, només tres de complets), i Luis Enrique no l’ha inclòs a la llista per a l’Eurocopa, un abans i un després en la selecció.

La primera convocatòria d’Aymeric Laporte, el francès acabat de nacionalitzar (fa menys de dues setmanes), estava cantada, un reforç de primer nivell per a la defensa, tot i que el seleccionador ha convocat dos centrals del Manchester City, també Éric García, que no han sigut titulars aquesta temporada amb Guardiola. 

Notícies relacionades

Torna, també, després de l’absència en l’última llista, Jesús Navas, per compartir el lateral dret amb Marcos Llorente, citat entre els defenses. 

Respecte a l’última convocatòria, ja se sabia que cauria un Bryan Gil que anirà aquest estiu amb la selecció sub-21 de Luis de la Fuente. Es manté, a més del porter Robert Sánchez per ser el tercer porter, el barcelonista Pedri com a element important al centre del camp, davant de Busquets, l’altre representant del Barça amb Jordi Alba. 

Llista de convocats