Segona Divisió

El Mallorca acompanya un ferm Espanyol en la seva tornada a Primera

  • L’equip balear puja sense jugar gràcies a l’ensopegada de l’Almeria a Cartagena mentre els periquitos vencen el Ponferradina (1-3)

  • El Sabadell jugarà aquest dimecres una final per la permanència a Alcorcón i el Girona intentarà fer un altre pas cap al ‘play-off’ dijous a Màlaga

El Mallorca acompanya un ferm Espanyol en la seva tornada a Primera
1
Es llegeix en minuts
Raúl Paniagua
Raúl Paniagua

Periodista

ver +

Superada la ressaca de l’ascens, l’Espanyol va recuperar el seu millor nivell per doblegar el Ponferradina i fer un altre pas cap al campionat de Segona (1-4). Dimata (2), Javi Puado, de penal, i Nico Melamed van marcar els gols de l’equip blanc-i-blau. L’ariet belga va obrir el marcador als 10 segons després d’un centre de Pedrosa i va segellar el gol més ràpid de la història del club. 

Els periquitos ja coneixen el seu primer company de viatge cap a Primera, un Mallorca que també torna a la màxima categoria 10 mesos després de la seva caiguda. L’equip balear, que visita aquest dimecres el Tenerife, va pujar aquest dimarts sense necessitat de jugar gràcies a l’ensopegada de l’Almeria a Cartagena (3-2).

Quatre baixes

El Sabadell, mentrestant, disputarà aquest dimecres un duel clau a casa de l’Alcorcón, rival directe en la lluita per la permanència. L’equip vallesà intentarà rescabalar-se de la dura derrota soferta a la Creu Alta contra el Tenerife. «És el moment de fer un gran partit, com ja hem fet altres vegades en situacions difícils», va assegurar el tècnic Antonio Hidalgo. 

Notícies relacionades

L’equip català té quatre baixes per acumulació de targetes: el central Grego Sierra i els davanters Néstor Querol, Stoichkov i Edgar Hernández. «És un problema, teníem molts jugadors en aquesta situació i no vam poder gestionar-ho», va afegir el preparador, que va intentar frenar el pessimisme. «En el futbol ens oblidem de disfrutar del que tenim i, en general, s’està més pendent del dolent», va reflexionar Hidalgo. 

El Girona, finalment, intentarà aquest dijous fer un altre pas cap al ‘play-off’ en la seva visita al Màlaga. L’equip de Francisco ocupa ara la cinquena plaça després de sumar cinc victòries consecutives.  

Temes:

Espanyol