Semifinals de la Champions

El City sí que pot amb el PSG i jugarà la primera final de la Champions de la seva història

  • Dos gols de Mahrez certifiquen la superioritat de l’equip de Guardiola davant un rival que no va poder comptar amb el lesionat Mbappé (2-0)

  • Un Neymar sense gràcia va ser incapaç de liderar el bloc de Pochettino, que no va poder repetir els èxits aconseguits contra el Barça i el Bayern

El City sí que pot amb el PSG i jugarà la primera final de la Champions de la seva història
1
Es llegeix en minuts
Raúl Paniagua
Raúl Paniagua

Periodista

ver +

La final de la Champions del 29 de maig a Istanbul ja té el seu primer protagonista, un clàssic en la pugna dels últims anys, però novell en la cita decisiva pel títol. El Manchester City de Pep Guardiola va tornar a doblegar el Paris Saint Germain (2-0) i jugarà la seva primera final de la màxima competició continental després d’eliminar el botxí del Barça i el Bayern de Munic, els dos anteriors clubs del tècnic català. El Chelsea o el Madrid seran l’últim escull. 

Notícies relacionades

Campió de la Copa de la Lliga i amb la Premier a la mà, el City se situa a un pas d’un triplet estel·lar en una temporada fantàstica del conjunt de Manchester. Només se li va escapar la Cup, on va ser eliminat pel Chelsea. Ja havia segellat notables obres en els últims cursos, però li faltava fer un pas més a la Champions. 

Més informació ben aviat