RETORN A MADRID

Albert Soler, nou director d’esports del CSD

L’ex-executiu del Barça torna a la política esportiva com a número dos de l’esport espanyol

Albert Soler, nou director d’esports del CSD
1
Es llegeix en minuts

Aquest dimecres Albert Soler torna a la política esportiva just el dia en què es compleixen 13 anys del seu primer nomenament com a director general del Consell Superior d’Esports (CSD). Retorna amb el mateix càrrec que el va fer fer el salt de Barcelona a Madrid, de la política esportiva municipal a l’estatal. Amb 55 anys, i fins l’arribada de Joan Laporta a la presidència del Barça, era un dels alts executius del club blaugrana, en què va ocupar els càrrecs de director de relacions institucionals i director d’esports professionals durant el mandat de Josep Maria Bartomeu.

Notícies relacionades

Serà el número dos de la política esportiva espanyola. La seva arribada es deu a la intenció governamental de donar un perfil més esportiu al CSD, ja que el president de l’organisme i alhora Secretari d’Estat per a l’Esport, José Manuel Franco, planteja una silueta més política i continua compaginant el càrrec amb el de secretari general del PSOE a la Comunitat de Madrid.

Exsecretari d’Estat per a l’Esport

De fet, Soler mai ha renunciat al carnet del PSC, ni tan sols en la seva etapa blaugrana, tot i que no ostentés cap càrrec de responsabilitat en el partit socialista català. Anteriorment a l’arribada al Barça va ser diputat en el Congrés (2011-2014) pels socialistes catalans. I abans d’això i durant mig any va ocupar la màxima responsabilitat de l’esport espanyol com a Secretari d’Estat per a l’Esport, en substitució de Jaime Lissavetzky .