CRYSTAL PALACE 0 – 2 MANCHESTER CITY

El Manchester City deixa la Premier a l’abast

  • El líder no falla davant el Crystal Palace i s’imposa amb gols d’Agüero i Ferran Torres

  • L’equip de Pep Guardiola serà campió aquest diumenge, a falta de quatre jornades, si el Liverpool guanya a l’Old Trafford

El Manchester City deixa la Premier a l’abast
1
Es llegeix en minuts
José María Expósito

El Manchester City vol arribar amb la feina feta al desenllaç de les semifinals de la Champions i aquest dissabte ha deixat vista per a sentència la Premier amb una victòria sobre el Crystal Palace (0-2) que podria permetre-li cantar la victòria aquest mateix diumenge si el Manchester United perd davant davant el Liverpool a Old Trafford (17.30). En qualsevol cas, a l’equip de Pep Guardiola li resten quatre jornades (Chelsea, Newcastle, Brighton i Everton) per sumar tres punts i, per tant, el segon títol de la temporada, després de la Carabao Cup del cap de setmana passat, està assegurat i només és qüestió de posar-li data.

Fins a vuit canvis respecte a l’onze que va alinear a París ha fet aquest diumenge Pep Guardiola. El City va sortir amb Ederson; Cancelo, Aké, Laporte, Mendy; Ferran Torres, Fernandinho, Rodri, Sterling; Agüero i Gabriel Jesús (i només Zinchenko va sortir des de la banqueta amb el partit ja resolt).

Notícies relacionades

Després d’un ensurt del Crystal Palace (13è classificat), Gabriel Jesús va marcar el 0-1 però va ser anul·lat per fora de joc. Sterling i Ferran Torres també van disposar d’ocasions, però va haver de ser Agüero, que escura els seus últims dies amb la samarreta mancuniana, qui obrís la llauna ja en la segona meitat al controlar un centre de Mendy i afusellar amb la dreta per l’escaire.

Només dos minuts després, Ferran Torres va resoldre el partit al connectar des de la frontal un xut ras que es va colar a les xarxes. Llavors sí, el City va agafar definitivament les regnes del partit i si no va caure una golejada en la mitja hora final va ser en part per la mala punteria de Sterling i també per l’encert del valencià Guaita, porter del Crystal Palace.