OVIEDO 0 – 1 GIRONA

El Girona es guanya el dret a somiar

  • Un gol de Bárcenas fica els de Francisco de ple en la pugna pels ‘play-off’ malgrat viatjar amb set baixes a Oviedo

El Girona es guanya el dret a somiar
3
Es llegeix en minuts

Un gran gol de Yoel Bárcenas a l’hora de joc després de rebre una bona assistència de Franquesa ha resolt amb èxit la visita del Girona a Oviedo i dispara, encara més, el dret a somiar de l’equip de Francisco. Ja no és pels tres punts, que deixen el Girona a només un del ‘play-off’ a l’espera del Rayo-Albacete d’aquest dilluns (seran dos si els madrilenys guanyen, i l’Sporting passarà a ser sisè), sinó per com: amb set baixes i una convocatòria de només 17 homes, l’equip va saber sortir airós de l’envit sense excessius sofriments. A falta de sis jornades per acabar la lliga regular, jugar la promoció és una possibilitat molt real. I veient les prestacions que ofereix l’equip, somiar és gratis. Qui ho hauria dit unes setmanes enrere.

El Girona va tenir el partit sota control a la primera part, tot i que també cal dir que no va disposar de ni una sola ocasió per inquietar la porteria de l’Oviedo. El joc era lent, sense ritme, amb possessions molt llargues i poques espurnes de qualitat. El més destacable, que permet fer-se una idea del que es veia a la gespa, va ser el canvi a l’equip local de Blanco per Borja Sánchez poc després de la mitja hora perquè el davanter argentí estava adolorit per un cop a coll que havia patit a l’inici del partit.

Els asturians, amb l’entrada de l’extrem, van ser millors i tot i que tampoc van tenir cap aproximació de perill real, van tancar els catalans els últims deu minuts. Edgar, amb una rematada de cap, va ser el que més a prop va estar de moure el marcador.

Arriben les ocasions

El primer xut a porta del Girona va arribar al minut 60, poc després que Stuani rellevés Nahuel Bustos. La pilota va acabar en córner, i a la sortida del córner, Monchu va disposar de la segona ocasió visitant. Bárcenas no va perdonar a la tercera. Bona jugada de Franquesa per la banda esquerra, que connecta amb el panameny dins de l’àrea i aquest, sol, sap retallar al defensa i inventar-se un golàs per avançar el seu equip. El Girona tenia el partit on somiava amb poc menys de mitja hora per davant.

El duel es va obrir. L’Oviedo va tenir tres ocasions bastant clares en accions de Rodri que la defensa gironina no va saber controlar, però el Girona també va poder sentenciar amb el segon en una contra de Stuani i Monchu que Franquesa va enviar els núvols. La incertesa del marcador va posar emoció als últims minuts, tot i que l’Oviedo no va trobar la manera d’inquietar l’àrea de Juan Carlos. La victòria vola cap a Girona. I el Girona vola cap al ‘play-off’.

Fitxa tècnica

Oviedo Femenías, Johanesson (Borja Valle, min. 68), Grippo, Arribas, Lucas Ahijado, Sangalli, González, Tejera, Leiva, Blanco (Borja Sánchez, min. 32) i Obeng (Rodri, min. 68);

Girona Juan Carlos, Couto, Juanpe, Arnau Martínez, Luna, Monchu, Ramon Terrats (Kebé, min. 68), Cristóforo, Franquesa, Bárcenas (Valery, min. 82) i Bustos (Stuani, min. 58);

Gol: 0-1, min. 63, Yoel Bárcenas.

Notícies relacionades

Àrbitre: Sagués Oscoz. Va amonestar als locals Borja, Sangalli, Rodri i Nahuel.

Estadi: Nuevo Carlos Tartiere.

Temes:

Girona FC