SEMIFINALS DE L’FA CUP

El Chelsea deixa el Manchester City sense opcions de ple

  • Un gol de Ziyech fa fora el conjunt de Guardiola a les semifinals de la Copa anglesa

  • Leicester i Southampton disputen aquest diumenge la segona semifinal

El Chelsea deixa el Manchester City sense opcions de ple
1
Es llegeix en minuts
José María Expósito

El Chelsea ha aconseguit aquest dissabte el pas a la final de l’FA Cup al derrotar per 1-0 a Wembley el Manchester City. Un gol de Ziyech permet al conjunt ‘blue’ disputar la seva quarta final de Copa anglesa en les últimes cinc temporades. Leicester i Southampton disputen aquest diumenge la segona semifinal al mateix escenari (19.30 hores. Dazn).

En un duel que podria repetir-se a la final de la Champions si són capaços de superar Reial Madrid i PSG, el Chelsea va aconseguir frustrar les opcions de pòquer del City, classificat ja per a la final de la Copa de la Lliga (Carabao Cup) i amb la Premier pràcticament a la butxaca. Un gol al contraatac de Ziyech (m. 55), facilitat per una mala sortida de Steffen, ha decidit l’eliminatòria a favor dels de Tuchel.

De Bruyne, lesionat

Notícies relacionades

El conjunt londinenc ha aconseguit anul·lar el clàssic domini del City. De fet, als sis minuts Ziyech ha avançat el Chelsea a passada de Werner, però el davanter alemany ha sortit en fora de joc en una de les poques ocasions clares de la primera meitat. La segona ha començat amb la lesió de l’acabat de renovar De Bruyne, que s’ha fet mal al turmell i no ha pogut continuar. Caldrà veure si arriba a temps per enfrontar-se amb el PSG a la Champions.

El gol de Ziyech no ha despertat el City, que a punt ha estat d’encaixar el segon, però aquesta vegada Steffen ha tret la pilota de les botes del neerlandès. La reacció mancuniana mai ha arribat i Pulisic ha arribat a marcar el 2-0 en l’afegit, tot i que novament hi havia fora de joc.