La jornada de l’NBA

El triple impossible de Doncic que sorprèn el món

  • L’astre eslovè dels Dallas Mavericks va donar el triomf al seu equip amb una cistella inversemblant sobre la botzina davant els Grizzlies

El triple impossible de Doncic que sorprèn el món
1
Es llegeix en minuts

L’eslovè Luka Doncic va tornar a deixar sense paraules l’NBA al donar la victòria aquest dimecres als Dallas Mavericks per 114-113 davant els Memphis Grizzlies amb una inversemblant cistella sobre la botzina.

Amb 1,8 segons per jugar-se, i els Mavs dos punts per sota al marcador, Doncic va rebre la pilota d’esquena, va fer mitja volta i va llançar entre dos rivals, a una cama i llançant-se endavant, per anotar el triple que donava el triomf al seu equip.

Admiració de LeBron

«WOW WOW WOW!!!!! Vinga, Luka Doncic, no ets seriós, home», va escriure immediatament a Twitter la superestrella de Los Angeles Lakers LeBron James.

«No sé què dir», va dir després el mateix Doncic encara en xoc. «Anava perdent el balanç. Em vaig sorprendre quan vaig veure que la pilota havia entrat».

Les millors xifres

Notícies relacionades

Doncic va acabar el duel amb 29 punts, 5 rebots i 9 assistències. Als seus 22 anys, el base ‘all-star’ suma 38 partits aquesta temporada amb almenys 20 punts, 5 rebots i 5 assistències, la xifra més elevada de la lliga.

El base estrella dels Grizzlies, Ja Morant, que va assistir atònit a la cistella de Doncic sota el cèrcol, es va quedar en 17 punts, 4 rebots i 5 assistències.