Lliga de Campions

Pochettino desconfia d’un Bayern contra les cordes

  • El campió necessita una remuntada a París per evitar l’adeu després del 2-3 de l’anada a Munic

  • Neymar i Mbappé es conjuren per segellar la venjança de Lisboa i passar a les semifinals

Pochettino desconfia d’un Bayern contra les cordes
3
Es llegeix en minuts
Raúl Paniagua
Raúl Paniagua

Periodista

ver +

El segon capítol de l’eliminatòria més apassionant dels quarts de final de la Champions ja és aquí. Sis dies després del volcànic xoc viscut a Munic (2-3), el campió i el finalista de la passada edició se citen de nou a París. El marcador de l’anada convida a atorgar al PSG un cert avantatge, però l’excel·lent imatge mostrada pel Bayern porta a ser cauts. El genial quadro germànic està tocat però no enfonsat. 

El talent i la voracitat de Neymar i Mbappé són els millors arguments del bloc francès per certificar la venjança de la final disputada a l’agost. També hi ha d’ajudar Keylor Navas, un dels millors porters del món en situacions de setge, tot i que la seva carrera també té algun esborrall, com els gols que va regalar el 2018 a Kimmich i Matuidi que van estar a prop de tombar el Madrid a la Champions. Després es va refer de valent i va ser clau per arribar a l’èxit blanc a Kíev.

Sense Lewandowski

El PSG va aconseguir un fantàstic triomf a Alemanya gràcies a l’eficàcia de les seves estrelles, però també va viure moments de tortura. Fins a 31 xuts va protagonitzar el Bayern, 14 a porteria. Els germànics també van llançar 15 córners per només un dels francesos. 

«El favorit en la teoria és sempre el campió. Per mi el Bayern és el millor equip del món, veig l’eliminatòria al 50%»

Mauricio Pochettino, tècnic del PSG

L’absència de Robert Lewandowski, que també es perdrà el partit d’aquest dimarts, suposa un llast molt important per al campió, que no es rendirà. «Passarem, som millor equip. En l’anada ja vam ser molt superiors però el resultat no ho va reflectir», va proclamar Kimmich en una entrevista a la pàgina web del club.

La ratxa d’Mbappé

«El favorit en la teoria és sempre el campió. Per mi el Bayern és el millor bloc del món, acaba de guanyar sis títols. Se’ls ha de tenir molt respecte. Veig l’eliminatòria al 50%», va reflexionar Mauricio Pochettino, que va conquistar al gener el primer títol de la seva carrera a l’aixecar la Supercopa de França. Ara vol fer realitat el gran somni del xeic Nasser al-Khelaïfi, aquesta Champions que va tenir tan a prop fa vuit mesos. 

L’extècnic de l’Espanyol, que recupera Verratti i Paredes, té Neymar descansat, ja que està sancionat a la Ligue 1. Mbappé, mentrestant, intentarà prolongar la seva ratxa golejadora a Europa: va marcar quatre gols al Barça i va firmar un doblet a Munic. 

El Chelsea, favorit a Sevilla

Notícies relacionades

Menys incertesa presenta l’altra eliminatòria del dia, que es decidirà a Sevilla amb el clar avantatge aconseguit pel Chelsea en l’anada, disputada també al Pizjuán (0-2). El quadro anglès, campió el 2012, va deixar fora l’Atlètic a vuitens i s’ha mostrat molt eficient des de l’arribada de Tuchel a la banqueta en lloc de Lampard

«Estem preparats per al combat», va dir aquest dilluns Sergio Conceiçao, el tècnic del conjunt lusità, que jugarà sense complexos després d’eliminar la Juventus. L’exmadridista Pepe tornarà a liderar la defensa als 38 anys. El vencedor d’aquest duel s’enfrontarà amb el guanyador del pols entre el Liverpool i el Madrid.