DESPRÉS D’UN COP AL CLÀSSIC

Lucas Vázquez es perd el que queda de temporada per lesió

El jugador del Madrid pateix un esquinç al genoll que el tindrà al dic sec més d’un mes

Lucas Vázquez es perd el que queda de temporada per lesió
1
Es llegeix en minuts
Alejandro García
Alejandro García

Periodista

ver +

La victòria contra el Barça al clàssic li ha deixat al Madrid la mala notícia de la lesió de Lucas Vázquez, que es perdrà el que queda de temporada per culpa d’un esquinç de lligament encreuat posterior del genoll esquerre que el tindrà un mes i mig fora dels entrenaments. 

Amb la data de la final de la Champions, el 29 de maig, com a últim dia hàbil del futbol de clubs per al Madrid abans de l’Eurocopa, la tornada del gallec a la gespa haurà de ser la temporada vinent. No se sap si serà al Madrid o en un altre equip. Acaba contracte el 30 de juny i no ha renovat amb el club blanc, tampoc ha anunciat la seva marxa.

Multitud de baixes en defensa

Notícies relacionades

L’improvisat lateral dret de l’equip blanc, per substituir sense carències un Carvajal que també estarà de baixa la setmana vinent, va tenir un xoc amb Busquets al partit i va haver de ser substituït per Odriozola abans del descans.

El basc és la tercera opció de Zidane per al lateral dret, però amb ell anirà el Madrid aquesta setmana, aquest dimecres, a la tornada de quarts de final de la Lliga de Campions a Liverpool, també Sergio Ramos absent fins al pròxim mes i Varane aïllat amb coronavirus.