CAMÍ DEL CLÀSSIC

Pedri torna a Valdebebas

  • El centrecampista espera emportar-se els tres punts de la ciutat esportiva blanca, on va fer una prova però el Madrid el va deixar escapar

  • «Estem mentalitzats», assenyala el jove canari, que augura un «partit molt dur»

Pedri torna a Valdebebas
1
Es llegeix en minuts
Roger Pascual
Roger Pascual

Periodista

Especialista en futbol, bàsquet, handbol

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Pedri estava al cadet del Laguna quan va sorgir la possibilitat de fer una prova al Madrid. Per sort per al Barça, tots els elements es van conjurar perquè sortís malament.  Una nevada enorme gairebé no els va deixar ni aterrar i va provocar que se suspengués el primer entrenament. Al final no es va concretar el seu fitxatge i aquest dissabte tornarà a trepitjar Valdebebas, però per jugar el Clàssic com a blaugrana.

Notícies relacionades

«És un partit molt important pel que significa per al públic, a la gent l’encanta viure’l. A mi com a espectador m’encantava viure’l i ara com a futbolista l’afronto amb la màxima il·lusió. Intentarem aconseguir els tres punts, que seran molt importants per a nosaltres», ha explicat a LaLiga. «Com tots els clàssics, serà un partit molt difícil. Ells tenen un molt bon equip, però hem de fer un gran partit per emportar-nos els tres punts. Hi estem mentalitzats i sabem que serà un partit molt dur», ha apuntat el jove talent canari, que ha recordat com va viure el seu primer clàssic, el de la primera volta. «El dia del clàssic va ser molt especial, vaig tenir la sort que la meva família em va poder venir a veure i acomiadar-me al sortir de casa per anar a l’estadi. És el partit en què moltes vegades a casa fèiem un dinar amb la família per veure’l i disfrutar-lo tots junts. Anar al Camp Nou i jugar-lo és espectacular».

Ara confia que el resultat també acompanyi en un partit que creu que pot marcar el campionat. «És un partit que marca molt la Lliga i hem d’intentar aconseguir els tres punts. És un partit molt important. Mai donem un títol per perdut, lluitarem fins al final, volem continuar sumant de tres en tres, i això serà el que ens donarà opcions. El més important és anar guanyant i esperar que el primer perdi punts, per igualar-lo i superar-lo». Després d’haver retallat 11 punts a l’Atlètic, el Barça podria tornar a ser líder aquest dissabte 23 jornades després, a l’espera del que faci l’Atlètic diumenge contra el Betis.

Temes:

Pedri Barça