BAIXA INESPERADA

Varane, positiu per Covid, baixa del Madrid per al Liverpool i el clàssic

El central del Madrid es troba aïllat després del resultat de la prova que es va fer aquest mateix dimarts, abans del partit de Champions davant els anglesos, i no podrà jugar el cap de setmana davant el Barça

Varane, positiu per Covid, baixa del Madrid per al Liverpool i el clàssic
1
Es llegeix en minuts

Hores abans que el Madrid iniciï l’eliminatòria de quarts de final de la Lliga de Campions que l’enfronta al Liverpool, a Zidane li ha sorgit un nou i important contratemps amb la baixa del central francès Raphaël Varane, que ha donat positiu per coronavirus en una prova realitzada aquest mateix dimarts. 

El defensor blanc, que s’uneix a l’absència ja coneguda de Sergio Ramos, ha deixat l’equip sense els seus dos centrals titulars i ha obligat Zidane a cridar al del planter Chust per completar la convocatòria i posa en qüestió el sistema de tres centrals que havia assajat. Sense més efectius en aquesta posició de la primera plantilla que Nacho i Militão, Marcelo guanya punts per repetir l’onze inicial com ja va fer el cap de setmana.

Absència del clàssic

Notícies relacionades

A més, tot i que Varane es troba bé, l’aïllament obligatori d’almenys deu dies el deixarà fora del partit clau de la Lliga del cap de setmana, el clàssic davant el Barça a Valdebebas, i la seva presència en la tornada de l’enfrontament europeu a Liverpool també està en dubte. 

El defensor francès s’ha convertit en el sisè integrant de la primera plantilla del Reial Madrid que ha patit el coronavirus. Primer van ser Militão, Hazard, Casemiro, Jovic i Nacho, a més del mateix entrenador Zinedine Zidane.