Lliga de Campions

Mbappé i Neymar busquen la revenja contra el Bayern

  • El gegant alemany i el PSG reediten l’última final de la Champions en un apassionant duel de quarts

  • El campió té la baixa capital del golejador Lewandowski, que es perdrà tota l’eliminatòria per lesió

Mbappé i Neymar busquen la revenja contra el Bayern
1
Es llegeix en minuts
Raúl Paniagua
Raúl Paniagua

Periodista

ver +

Set mesos i mig després de mesurar-se a la final de Lisboa resolta amb un gol de Coman (0-1), el Bayern i el Paris Saint Germain tornen a creuar els seus camins a la Champions. El campió confia a contenir Mbappé i Neymar, que busquen la revenja davant un rival que no podrà comptar amb Lewandowski, una baixa capital. L’astre polonès, amb un esquinç de genoll, tampoc serà la setmana vinent a la tornada dels quarts a París

«La final perduda està al nostre cap. Sempre. Ara estem en un altre context. Són dos partits i creiem en nosaltres», va assegurar Mbappé, que es va lluir en els vuitens contra el Barça, una cita que es va perdre per lesió Neymar. Aquest dimecres no faltarà al pols de Munic després de ser expulsat davant el Lilla en un partit que va costar el liderat de la Lliga al PSG.

Notícies relacionades

El Bayern, en canvi, acaricia la seva novena Bundesliga consecutiva després de batre el Leipzig. Mauricio Pochettino té lesionats Icardi i Kurzawa, Paredes està sancionat mentre que Verratti i Florenzi són baixa per Covid, com Gnabry en els bavaresos.

Porto-Chelsea a Sevilla

Al Sánchez Pizjuán, mentrestant, es disputaran els dos partits de l’eliminatòria entre el Porto i el Chelsea. El quadro anglès, botxí de l’Atlètic, parteix com a favorit malgrat patir dissabte la seva primera derrota amb Tuchel. Els lusitans esperen repetir la gran imatge exhibida contra la Juventus.