ELS QUARTS DE FINAL

Haaland s’examina davant Guardiola a la Champions

El davanter noruec del Dortmund és la gran amenaça per al Manchester City, que parteix com a gran favorit a l’eliminatòria

Haaland s’examina davant Guardiola a la Champions
1
Es llegeix en minuts

Erling Haaland és el gran atractiu en el duel d’aquest dimarts a l’Etihad Stadium. Pep Guardiola ja sap que no podrà comptar per al curs vinent amb Kun Agüero i no està per la feina que el Manchester City desemborsi sumes milionàries per ocupar la posició de davanter centre que deixarà vacant l’argentí.

Per aquesta raó, la presència del jugador noruec, a l’òrbita del tècnic català, s’intueix com la circumstància més interessant, gairebé l’única, en el duel de quarts entre el City i el Borussia Dortmund, on el conjunt anglès parteix com a favorit, fins al punt que ja es té en compte que estan a cinc partits per conquerir la Copa d’Europa, l’anhelat títol que Guardiola desitja col·locar a les vitrines del City.

L’única amenaça

Haaland, de fet, sembla ser l’única amenaça seriosa dels alemanys, que el presenten com a màxim anotador de la Champions, amb deu gols, i com el davanter més anhelat per un munt de clubs, al marge del conjunt anglès. 

Les estadístiques són al costat de l’equip de Guardiola ja que des del 21 de novembre només han perdut contra el Manchester United, amb tres empats pel camí. La resta, són victòries, per convertir-los en un dels equips europeus més en forma.

«Crec que no és apropiat que parli de Haaland. És un davanter fantàstic. L’únic que puc dir és que a la seva edat (20 anys), els números parlen per si sols», va defensar Guardiola. El noruec posarà el porter Ederson i el darrere anglès a prova. 

Alineacions probables:

Manchester City: Ederson; Cancelo, Laporte, Dias, Walker; Rodrigo, Gündogan, De Bruyne; Sterling, Mahrez i Gabriel Jesús.

Borussia Dortmund: Hitz; Mateu Morey, Can, Hummels, Guerreiro; Bellingham, Delaney; Hazard, Reus, Reyna; i Haaland.

Notícies relacionades

Àrbitre: Ovidio Hategan (ROM)

Estadi: Etihad Stadium (Manchester). 21 hores. Movistar la Lliga de Campions.