Futbol

Virginia Torrecilla es torna a entrenar 10 mesos després d’operar-se d’un tumor cerebral

  • Les jugadores de l’Atlètic reben amb una sonora ovació la jugadora, de 26 anys, en la seva primera jornada al gimnàs

  • «Ja començo a anar cap a dalt i espero estar ben aviat amb vosaltres», va assegurar emocionada la centrecampista

Virginia Torrecilla es torna a entrenar 10 mesos després d’operar-se d’un tumor cerebral
2
Es llegeix en minuts

Virginia Torrecilla es va reincorporar aquest dimecres als entrenaments de l’Atlètic de Madrid, amb el seu primer dia de treball al gimnàs del Centre Esportiu Wanda d’Alcalá de Henares.

El 21 de maig del 2020, la jugadora balear, de 26 anys, va anunciar que s’havia hagut d’operar d’urgència després de detectar-se-li un tumor al cap i des d’aleshores ha anat complint a poc a poc tots els passos de cara a tornar a sentir-se futbolista.

Així, a principis de març va rebre la seva última sessió de quimioteràpia i una vintena de dies després ja va tenir el permís dels metges per acudir a les instal·lacions del Centre Esportiu Wanda d’Alcalá de Henares (Madrid) per exercitar-se al gimnàs.

«Comencem a entrenar-nos una altra vegada i no sabeu les ganes que en tinc. Aquest últim mes ha sigut pesat, s’ha fet una mica més dur del normal i l’he deixat estar per descansar», va expressar Torrecilla a l’arribar al centre en un vídeo facilitat pel seu club.

Rebuda multitudinària

Quan la internacional va arribar al gimnàs l’esperaven les seves companyes, cos tècnic i membres de l’Atlètic, que la van rebre, amb molt carinyo i una sonora ovació. «Moltes gràcies, noies. Volia dir-vos que ja començo a anar cap a dalt i que espero estar ben aviat amb vosaltres, i si no és així, doncs per a la temporada que ve. Així que ara, a seguir», va remarcar la centrecampista.

La ‘14’ matalassera s’ha aferrat en tot aquest temps al seu desig de tornar a trepitjar la gespa. Tot i que va perdre 12 quilos, aquest continua sent el seu objectiu. Vol tornar a vestir les samarretes de l’Atlètic de Madrid i de la selecció espanyola.

A aquesta meta l’acosta el seu primer dia d’entrenament al gimnàs, vestida amb el xandall del club, acompanyada per la directora de l’equip, Lola Romero, pels membres del cos tècnic i per les seves companyes.

Notícies relacionades

Totes elles la van tenir present dia a dia en els últims mesos.

Les 11 titulars es van fotografiar amb la seva samarreta a l’inici dels seus partits. Fins i tot van canviar el seu crit. «Per tu. Per Vir. Per tots. Atleti» és el seu nou lema, visible en una de les parets del vestidor.