RUGBI FEMENÍ

Pallissa de les ‘Leonas’ als Països Baixos per 87-0

L’aclaparadora victòria va arribar a la final del Campionat Europeu, torneig en el qual no participen les seleccions que disputen el 6 Nacions

Pallissa de les ‘Leonas’ als Països Baixos per 87-0
1
Es llegeix en minuts

La selecció espanyola femenina de rugbi s’ha proclamat campiona d’Europa per vuitena vegada –cinquena consecutiva– al vèncer aquest dissabte el jove i renovat equip dels Països Baixos per un rotund 87-0 a l’Estadi Municipal Pedro Escartín, a Guadalajara. Amb el d’aquest dissabte, les espanyoles s’han enfrontat en deu ocasions al conjunt neerlandès i no han cedit ni un sol partit. Amb aquesta victòria les ‘Leonas’ accedeixen a més al torneig classificatori per al Mundial de Nova Zelanda 2021, que es jugarà al setembre i en el qual ja les esperen Irlanda, Escòcia i Itàlia.

Amb una davantera molt superior i acaparant la possessió, el domini d’Espanya va ser absolut davant les debutants neerlandeses, que, sense verticalitat, amb prou feines van aconseguir penetrar la línia de 22. En només 15 minuts, Espanya deixava el seu segell i marcava diferències per encarrilar la final. María Losada aconseguia la primera marca quan nomçes havien transcorregut dos minuts de trobada. El campionat d’Europa de rugbi femení és un torneig que disputen les seleccions europees que no participen el 6 Nacions femení.

Fitxa tècnica

Notícies relacionades

87 – Espanya: 1-Saioa Jaurena, 2-Cristina Blanco, 3-Laura Delgado, 4-Anna Puig, 5-Carmen Castelucci, 6-Olivia Freneda, 7-Paula Medín (c), 8-María Losada, 9-Lucía Díaz, 10-Anne Fernández de Corres, 11-Bea Domínguez, 12- Amaia Erbina, 13-Lide Erbina, 14-Alba Vinuesa i 15-Amalia Argudo.

0 – Països Baixos: 1-Irene Jansen, 2-Kendra Jonas, 3-Nicky Dix, 4-Judith Frinking, 5-Inger Jongerius, 6-Robin Zulderhoek, 7-Liza de Wild, 8-Linde van der Velden, 9-Marit Lemmens, 10-Jordan Heil, 11-Lieve Stallman, 12-Ouen Makkinga, 13-Hiske Blom, 14-Mirelle Nieuwenhuis i15-Noa Donkersloot.