MANCHESTER CITY - WEST HAM (2-1)

El Manchester City aconsegueix la 20a victòria seguida

L’equip de Guardiola, líder de la Premier, ha guanyat tots els partits que ha disputat a totes les competicions des del 15 de desembre

1

El Manchester City (líder de la Premier) va vèncer per 2-1 aquest dissabte la revelació West Ham (quart) al primer partit de la 26a jornada de la Lliga anglesa, que lidera amb mà de ferro, i va firmar la 20a victòria consecutiva comptant totes les competicions, 14 a la lliga anglesa.

El central portuguès Rúben Dias (m. 30) va inaugurar el marcador amb un cop de cap des de dins l’àrea. El West Ham va empatar a través de Michail Antonio poc abans del descans (m. 43), però finalment el City es va emportar els tres punts gràcies a un gol del seu altre central, John Stones (m. 68).

Satisfacció de Guardiola

«Aconseguir 20 victòries seguides en aquest moment pot ser que sigui un de les fites més grans que hem aconseguit junts en les nostres carreres», va dir el tècnic del City, Pep Guardiola. Des de l’empat 1-1 a la visita que els va fer el West Bromwich el 15 de desembre, els ‘citizens’ compten tots els partits per victòries.

Això els ha permès no només col·locar-se al primer lloc de la taula, sinó tenir un còmode avantatge sobre el següent a la classificació, el seu veí Manchester United, que està provisionalment a 13 punts.

L’equip de Guardiola va posar fi d’aquesta manera a una setmana d’èxit en què va encarrilar, dimecres, el pas als quarts de final de la Lliga de Campions gràcies al triomf sobre el Borussia Mönchengladbach (2-0) a l’anada de vuitens, i en què ha doblegat el quart de la Premier, un West Ham que és la gran sorpresa de la temporada.