Actualitat blaugrana

El Barça negocia amb la Generalitat que els socis puguin canviar de comarca per votar

  • El Procicat va prolongar fins al 8 de març el confinament comarcal i la Generalitat assegura que ja va establir el vot per correu perquè els socis poguessin anticipar-se

  • L’objectiu del club blaugrana és que es pugui votar mostrant el carnet de soci i un certificat d’autoresponsabilitat si es viu fora del Barcelonès.

El Barça negocia amb la Generalitat que els socis puguin canviar de comarca per votar
1
Es llegeix en minuts

El Barça està negociant amb la Generalitat per aconseguir que els socis blaugrana puguin saltar-se el confinament comarcal el pròxim 7 de març, data en la qual se celebraran les eleccions a la presidència del club. La idea és aconseguir que es pugui votar mostrant el carnet de soci i un certificat d’autoresponsabilitat si viuen fora del Barcelonès.

Amb les normes actuals del Procicat, que va anunciar que el confinament comarcal seguirà almenys fins al dilluns 8 de març, els socis no poden desplaçar-se a territoris que es trobin fora de la seva comarca, de manera que aquells que no visquin en una comarca on no hi hagi una seu electoral no podrien dipositar el seu vot.

Per exemple, un soci que visqui a Mataró, Igualada o Manresa no podria desplaçar-se fins al Camp Nou, igual que un seguidor que visqui a Figueres no podria anar a Girona.

Permís especial

El Barça espera ara una resposta del Govern per aconseguir aquest permís especial, tot i que la Generalitat manté que es va establir el vot per correu fa dos mesos perquè els socis poguessin anticipar-se i votar amb prou temps.

Notícies relacionades

Com que no es tracta d’una participació política, el més probable és que no existeixin permisos especials per a l’eleccions del Barça, segons va assegurar TV-3.

Aquest divendres ha sigut l’últim dia per votar per correu, sistema que han sol·licitat prop de 23.000 socis del Barça. En les últimes eleccions van votar unes 47.000 persones.

Temes:

Futbol