A MADRID

El nord-americà Holloway bat el rècord del món dels 60 tanques

El nord-americà Holloway bat el rècord del món dels 60 tanques
1
Es llegeix en minuts

El nord-americà Grant Holloway, campió mundial de 110 metres tanques, va esborrar de les llistes, amb una marca de 7.29, el rècord mundial de 60 tanques que s’ha mantingut 27 anys en poder del britànic Colin Jackson, amb un ‘crono’ de 7.30 acreditat el 6 de març del 1994 a Sindelfingen (Alemanya) 

Notícies relacionades

Un estat de forma portentós, un pas de tanca agressiu i els 667 metres d’altitud de Madrid es van combinar perquè Holloway firmés un nou rècord del món en pista coberta, el número 32 que crea la capital espanyola. Fa dues setmanes, a Lievin (França), el nord-americà havia corregut en 7.32, un ‘crono’ que va repetir en aquest míting madrileny ja a les semifinals, malgrat ser el penúltim en sortir de blocs (164 mil·lèsimes). El campió d’Espanya, Asier Martínez, va ser segon a la mateixa carrera amb rècord nacional sub-23 (7.61). 

Una hora i quart després, a la final, va enlairar-se pel carrer 6 i al segon obstacle ja estava al capdavant, va avançar agressiu i es va llançar sobre la línia. El campió mundial sota sostre, el britànic Andrew Pozzi, va ser segon amb 7.51.

Temes:

Atletisme