Reial Valladolid-Reial Madrid (0-1)

El Madrid guanya amb el mínim a Valladolid i es reenganxa a La Lliga

L’equip de Zidane es va imposar a un bon Valladolid amb un solitari gol de cap de Casemiro, entre les parades de Courtois, en el pitjor moment de joc dels blancs

El Madrid guanya amb el mínim a Valladolid i es reenganxa a La Lliga
2
Es llegeix en minuts
Alejandro García
Alejandro García

Periodista

ver +

Amb més problemes dels previsibles, gràcies a un cop de cap de Casemiro en el pitjor moment, el Madrid va aprofitar la primera derrota del 2021 del líder per reenganxar-se a La Lliga amb una victòria justa contra el Valladolid. L’equip de Zidane es col·loca, tot i que amb un partit més, com el primer perseguidor de l’Atlètic amb tres punts menys després de la seva tercera victòria seguida, tot i que estigui lluny de mostrar el seu millor nivell. 

Dimecres torna la Champions per al Madrid a Itàlia contra l’Atalanta i les sensacions que transmeten els blancs estan lluny de ser encoratjadores per als enfrontaments de màxima exigència. 

Aparicions de Courtois

Tot i que, d’inici, el Valladolid li va entregar el domini del partit al Madrid sense disputar-lo, les millors ocasions del primer tram de partit van ser val·lisoletanes. Va haver d’aparèixer Courtois per mantenir un empat a zero que els seus companys no semblaven poder desfer amb facilitat. 

El ritme parsimoniós que va adoptar el Madrid amb la pilota als peus no va aconseguir incomodar en excés un rival còmode que va igualar el partit. Només les jugades aïllades de Mariano, que va marcar dos gols en clar fora de joc, li van donar continuïtat a l’ordre i comandament que van exercir, a la seva velocitat, Modric i Kroos. Amb la seva habitual productivitat difusa, va aparèixer més Vinicius que Asensio, tot i que els dos van passar de puntetes, intranscendents en un primer temps sense rematades a porta del Madrid. 

Com a l’inici del partit, Courtois va tornar a salvar l’empat per al Madrid després del descans, després d’una rematada d’Orellana assistida per Mendy. A més, l’equip de Zidane va perdre el control del partit davant l’empenta d’un Valladolid que va percebre els dubtes del seu rival i se’n va anar buscar el partit amb tot quan es complia una hora de joc. 

Notícies relacionades

En el pitjor moment del Madrid al partit, amb Zidane preparant un triple canvi per reflotar el barco, va arribar el tercer cop de cap de Casemiro. Va ser el definitiu, el que va acabar en un gol que semblava inabastable. 

El gol madridista en el millor moment val·lisoletà va liquidar les esperances dels locals, que no van tenir capacitat per tornar a posar contra les cordes Courtois davant la defensa numantina del Madrid, amb el golejador Casemiro com un central més per als últims deu minuts.