EL PARTIT DEL LÍDER

L’Atlètic repeteix rival de Lliga abans de la Champions

L’equip de Simeone rep el Llevant després d’empatar a València en un dels partits que tenia ajornats

L’Atlètic repeteix rival de Lliga abans de la Champions
1
Es llegeix en minuts
Alejandro García
Alejandro García

Periodista

ver +

En el que començava a ser un camí triomfal cap al títol de Lliga, a l’Atlètic li ha arribat en el doble enfrontament davant el Llevant, el segon aquesta tarda (16.15 h), en un moment amb alguns dubtes i abans que torni la Lliga de Campions. 

Entre la quantitat de gols que encaixa l’equip blanc-i-vermell en els últims partits, amb dos empats en tres jornades, i els lesionats que té Simeone, l’equip ha de ratificar la seva bona dinàmica abans que dimarts hagi de jugar l’anada de vuitens de final de la Champions davant el Chelsea.

Lesió de Carrasco, alta de Lemar

L’entrenador argentí perd Carrasco, que serà absent davant el Llevant amb un cop que ja el va perjudicar en l’últim partit i que és dubte per jugar dimarts a la Lliga de Campions. A més, Saúl i Savic van veure targeta en l’últim partit i estan sancionats, Herrera segueix convalescent pel coronavirus i Vrsaljko està amb molèsties. Sense oblidar que Trippier segueix fora de la disciplina de l’equip.  

Notícies relacionades

Per contra, Simeone recupera ja per al partit d’avui un Lemar que, fins a la lesió, s’havia convertit en titular habitual per davant de Saúl al centre del camp.  

La Copa del Llevant

A més, la setmana també arriba carregada per a un Llevant que afronta, dijous davant l’Athletic després de l’1-1 de l’anada, la resolució d’una semifinal copera històrica per a l’entitat.