Abans del Barça-PSG

Centenars d’aficionats van infringir les mesures anti-Covid als voltants del Camp Nou

Es van ajuntar als voltants de l’estadi amb bengales i sense respectar la distància entre persones dues hores abans del partit

1
Es llegeix en minuts

Centenars d’aficionats culers i del PSG es van ajuntar als voltants del Camp Nou per animar els seus equips infringint les mesures sanitàries per evitar la propagació del coronavirus. Les aglomeracions de persones, que a més llançaven bengales i van arribar a fer fogueres, van ser contínues abans que comencés el partit d’anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions que aquest dimarts van disputar el Barcelona i el París Saint-Germain.

Les concentracions es van produir pràcticament dues hores abans de l’inici del matx, quan van començar a arribar els jugadors del Barça i el cos tècnic de Ronald Koeman, que, a causa d’això, van entrar amb més lentitud de l’habitual a les instal·lacions del Camp Nou.

Notícies relacionades

Alguns aficionats mostraven una pancarta amb colors blaugrana en què es podia llegir «Puta P$G», un equip amb el qual existeix una creixent enemistat després de la marxa de Neymar al club francès.

Les imatges d’aficionats al futbol incomplint les mesures anti-Covid han provocat la ira de molts veïns dels voltants del Camp Nou i estan sent criticades per nombroses persones.