Premier League

Guardiola goleja Mourinho

• El Manchester City reforça el lideratge de la Premier amb gols de Rodri, de penal, i Gundogan (2)

• El Liverpool prolonga el seu ensorrament amb una altra derrota a Leicester (3-1) que el deixa a 13 punts del bloc del Pep

1

El Manchester City va superar el Tottenham aquest dissabte (3-0) a la jornada 24 de la Premier, en la seva 16a victòria seguida entre totes les competicions, un ritme de rècord que amenaça de sentenciar la Premier, ja gairebé impossible per al Liverpool, que va encaixar una nova derrota (3-1) contra el Leicester City.

Els de Pep Guardiola van sumar una nova víctima important, després de guanyar a Anfield fa una setmana, a la seva ratxa triomfal. Gundogan va ser de nou l’home gol dels celestes i a més qui va provocar el penal de Hoejbjerg per a l’1-0 de Rodri. Amb fortuna, el centrecampista espanyol va convertir des del punt fatídic, que ho estava sent per al City per la seva falta d’encert.

A la represa Gundogan va castigar amb el 2-0 a passada de Sterling, amb Lloris de nou podent fer més, i l’alemany va sentenciar al minut 66 convertint una passada del seu porter Ederson. El líder City suma així 53 punts pels 46 del Leicester, amb un partit més, i 45 del United, mentre que el Liverpool es veu a 13, també amb una trobada més que el líder, i el Tottenham, lluny d’Europa amb 36.

La crisi del campió

Amb dues victòries en els últims 10 partits, el vigent campió va deixar clar la seva crisi contra un rival directe. Els fins fa poc invencibles ‘reds’ van deixar una altra trista imatge amb errors que condemnen gairebé de manera definitiva l’opció de repetir títol.

Un any després d’un recital al King Power Stadium, el Liverpool va capitular als últims 12 minuts amb la seva tercera derrota seguida a la Premier. El pitjor moment de l’era Klopp va arribar amb la remuntada dels ‘Foxes’ al corrent de Salah ja a la segona part. Maddison de falta directa, Vardy, en una lamentable sortida del meta Alisson, i Barnes, a la contra, van posar el 3-1.