Conseqüències de la Covid

Atlètic i Reial Societat no podran disputar a Espanya els seus duels contra Chelsea i Manchester United

  • La pròrroga de la restricció en els vols procedents del Regne Unit obliga els dos clubs a canviar la seu dels seus duels europeus

  • La Reial confirma que disputarà el seu xoc de l’Europa League a Torí i l’Atlètic sospesa jugar a Bucarest

Atlètic i Reial Societat no podran disputar a Espanya els seus duels contra Chelsea i Manchester United
1
Es llegeix en minuts

El Govern ha aprovat aquest dimarts la pròrroga de la restricció dels vols procedents del Regne Unit fins al pròxim 2 de març a fi de frenar la propagació de la variant britànica de la Covid-19, cosa que afecta directament les eliminatòries europees Atlètic de Madrid-Chelsea i Reial Societat-Manchester United.

Així ho ha anunciat la ministra de Sanitat, Carolina Darias, a la roda de premsa posterior al Consell de Ministres. Segons ha precisat, la pròrroga, la quarta adoptada després de la restricció inicial acordada el 22 de desembre passat, estarà vigent fins a les 16.00 hores del 2 de març.

Canvi de plans

L’Atlètic de Madrid s’enfrontarà al Chelsea el dimarts 23 de febrer en l’anada de vuitens de final de la Lliga de Campions, mentre que la Reial Societat enfrontarà al Manchester United el dijous 18 de febrer en l’anada de setzens de final de la Lliga Europa.

Aquests dos partits estaven programats per disputar-se en el Wanda Metropolitano i el Reale Arena, respectivament, però la pròrroga de les restriccions de vol obliguen els dos clubs a buscar altres estadis fora d’Espanya.

La Reial, a Torí

Notícies relacionades

A través d’un comunicat, la Reial Societat va anunciar que el seu duel es disputarà al Juventus Stadium de Torí. «Amb els acords amb UEFA i la Juventus FC, i una vegada obtingut el permís del Govern italià, l’enfrontament davant el Manchester United es disputarà al Juventus Stadium de Torí el 18 de febrer a les 18.55 h. La Reial Societat lamenta els inconvenients que aquesta situació pot generar als sectors als quals condiciona aquest canvi d’escenari i, al seu torn, vol agrair a la Juventus FC les facilitats ofertes per allotjar l’enfrontament», va destacar el club basc.

L’Atlètic, mentrestant, estaria ja estudiant com a alternatives jugar a Bucarest o a Gènova. La capital romanesa, on el quadro blanc-i-vermell ja va guanyar una Europa League, sembla la candidata ideal.