VISITA DEL GETAFE A VALDEBEBAS

Zidane sembra la incertesa sobre el seu futur al Reial Madrid

  • El tècnic francès reitera el missatge que no dimitirà abans del final del curs i torna a deixar en l’aire la seva continuïtat més enllà de l’estiu

  • Els blancs juguen davant el Getafe un partit ajornat de l’inici de la temporada amb una plaga de baixes i només 11 jugadors de camp disponibles

Zidane sembra la incertesa sobre el seu futur al Reial Madrid
2
Es llegeix en minuts
Alejandro García
Alejandro García

Periodista

ver +

En la prèvia de rebre aquest dimarts el Getafe (21.00 h), en un dels partits ajornats de l’inici de la temporada, van tornar els somriures a la compareixença de Zidane. El francès va canviar el semblant, era igual que fossin preguntes sobre el seu futur, també la plaga de baixes que té el Madrid, i també que els missatges que va enviar amb un enuig inèdit mantinguin tota la seva vigència, sobretot els dubtes cada vegada més sòlids sobre la seva continuïtat a la banqueta blanca més enllà de l’estiu. 

El francès, amb un to més relaxat, va retirar les mateixes idees: «L’important és el que estem fent en el dia a dia. L’altre dia va passar el que va passar, però... els que som aquí ens mereixem poder treballar», va insistir. Va anar més enllà, fins i tot es va revirar en alguna resposta per donar-li gravetat i amplificar el missatge que no dimitirà, almenys fins al final de la temporada: ¿Per què abandonar? És impressionant, tio», va etzibar en una resposta. «Hi ha moments en què estem tocats, això és la vida, però estic fent el que m’agrada», va ampliar a continuació. 

No obstant, encara retruny en el madridisme la frase de la seva esmentada compareixença en la qual posava en perill la seva continuïtat al Madrid després de l’estiu: «L’any vinent cal canviar coses», va dir amb una rotunditat que va posar el tema sobre la taula. I aquesta idea també continua present en el seu discurs, amb pistes clares del que el francès entreveu per al futur pròxim del Madrid. «Ja veurem», és tot el que va dir sobre les opcions que té de complir el seu contracte, firmat fins al juny del 2022. «Visc el dia a dia. No m’interessa l’any que ve perquè no sé el que passarà, però el Madrid necessita competir sempre i segur que hi haurà canvis», havia dit abans. 

Un Madrid sota mínims

Notícies relacionades

Abans d’aquests canvis estivals en els quals Zidane sembla incloure’s, el Madrid ha de batallar amb una temporada amb les perspectives minvades per la realitat revelada en derrotes. A més, una plaga de baixes ha deixat els blancs amb els serveis mínims, amb només 11 futbolistes de camp i dos porters disponibles de la primera plantilla, els justos per confeccionar una alineació.

A més de Courtois i Lunin, Zidane només té disponibles quatre defenses (Mendy haurà de tornar a jugar de lateral dret), uns altres quatre atacants (els tres que van jugar a Osca i Mariano) i tres centrecampistes, d’un pèl: Casemiro, Modric i l’acabat de recuperar Isco, que només ha pogut completar un entrenament abans del partit. L’alternativa al malagueny és el del planter Antonio Blanco, de Terol i de 20 anys, un dels del planter que estan en la convocatòria. 

Alineacions probables: