Final a Tampa Bay

Emoció i homenatges en les actuacions de la Superbowl

  • La cantant H.E.R. va emocionar el James Raymond Stadium per la seva interpretació d’‘America the Beautiful’ mentre que Miley Cyrus va dedicar un tema als sanitaris

Emoció i homenatges en les actuacions de la Superbowl
2
Es llegeix en minuts

La cantant H.E.R. es va situar al centre del camp de joc del Raymond James Stadium i va interpretar ‘America The Beautiful’, com a part dels esdeveniments previs a la Superbowl de futbol americà (NFL), que es porta a terme a Tampa (Florida).

La cantant de 23 anys va captivar els 22.000 aficionats presents a les grades del camp amb la seva interpretació d’‘America the Beautiful’. Amb texans de mescla brillants i una jaqueta blau clar a joc, la cantant va impressionar amb una veu estel·lar i un solo de guitarra ben executat. Fins i tot alguns aficionats i músics es van commoure fins a plorar mentre H.E.R. tocava notes altes i la guitarra per a una versió única de la cançó clàssica.

Abans de l’actuació de H.E.R., el president nord-americà, Joe Biden, i la primera dama, Jill Biden, van compartir un missatge de recolzament als treballadors de primera línia del país, els sanitaris, que han lluitat contra la pandèmia del coronavirus, 7.500 dels quals eren a les grades per invitació de la NFL. Per la seva banda, la interpretació de l’himne nacional va correspondre a Jazmine Sullivan i Eric Church.

Notícies relacionades

La poeta afroamericana Amanda Gorman, que va destacar a la presa de possessió de Biden per la lectura del seu poema ‘The hill We climb’ (El turó que pugem), va gravar un vídeo emès abans de la final amb la lectura d’un altre text de la seva creació, ‘Cor dels capitans’. «Avui honrem els nostres tres capitans, per les seves accions i impacte en temps d’incertesa i necessitat. Ells han pres el lideratge, superant totes les expectatives i problemes, edificant per a les seves comunitats i veïns, com a líders, sanitaris i educadors», assenyala el poema.

En el prexou de la final, també va actuar la cantant Miley Cyrus, que va interpretar temes com ‘Party in the USA’, ‘High’ i una versió de ‘Heart of glass’, de Blondie. Així mateix, va dedicar el tema ‘The climb’ a tots els treballadors sanitaris per la seva tasca durant la pandèmia.

Temes:

Super Bowl