Atlètic de Madrid-Celta de Vigo (2-2)

El Celta frustra sobre la botzina un altre triomf de l’Atlètic

L’equip de Simeone havia remuntat el gol inicial de Mina amb dues dianes de Luis Suárez, però Ferreyra va empatar a l’últim minut

El Celta frustra sobre la botzina un altre triomf de l’Atlètic
1
Es llegeix en minuts
Alejandro García
Alejandro García

Periodista

ver +

Fins al minut 89, la visita del Celta al Metropolitano era el partit perfecte per construir un discurs èpic amb l’heroisme de Luis Suárez i l’Atlètic per resoldre amb una victòria un partit en què va ser clarament inferior al primer temps, en actitud i plantejament, però que havia remuntat gràcies a la genial aparició del davanter golejador, en dues jugades aïllades. 

Però el futbol és capritxós i, quan el Celta menys ho mereixia i menys s’ho esperava, va aconseguir l’empat gairebé al minut 90, un premi merescut pel seu desplegament que, sent realistes, no entela la trajectòria de lliga del transatlàntic camí del títol en què s’ha convertit l’Atlètic, líder amb vuit punts d’avantatge sobre el Reial Madrid i el Barça, i encara amb un partit menys.

Els nous casos de positius per coronavirus coneguts durant el dia, de Lemar i Herrera, no només van fer augmentar la llista d’absències blanc-i-vermelles, també va alterar els habituals plans de concentració i entrenament matinal dels de Simeone. 

Gran inici viguès

El Celta va aconseguir incomodar l’Atlètic des del començament i es va posar per davant abans del quart d’hora. Va marcar Santi Mina de cap, malgrat la seva poca alçada, davant la passivitat dels defensors matalassers, d’acord amb l’atordiment general de tot l’equip. 

El primer robatori a prop de l’àrea rival i el primer atac atlètic per la banda esquerra, la de Llorente, va acabar amb una centrada mesurada que Luis Suárez va rematar a gol per empatar a l’última jugada abans del descans. 

Notícies relacionades

Simeone va desfer la línia de tres centrals per al segon període i el seu equip va trobar el premi de consumar la remuntada fins i tot abans d’haver-ho merescut, un altre cop a través d’un gol de Luis Suárez només arrencar la represa, el segon de l’uruguaià en la segona rematada atlètica, el gol que el destaca al capdavant de la taula de golejadors, amb 16 dianes. 

Malgrat que el Celta no es va arronsar i va conservar lleugeres opcions, l’equip de Coudet va acabar cedint físicament i mentalment, després dels dos ganxos a la mandíbula que havia rebut de Luis Suárez. Tot i així, a l’última jugada, un Savic lesionat va habilitar l’atac d’un Celta que va empatar quan ja no s’ho esperava amb un gol de Ferreyra.

Fitxa del partit: