QUARTS DE COPA

Horari i on podeu veure el Granada-Barça de Copa

Els blaugranes volen seguir amb la bona ratxa a domicili per passar a semis

Horari i on podeu veure el Granada-Barça de Copa
2
Es llegeix en minuts

Després de prendre’s la revenja de la final de la Supercopa contra l’Athletic, el Barça buscarà aquesta nit confirmar les bones sensacions de l’equip per convertir-se en el tercer semifinalista de la Copa del Rei. L’equip ha arribat a la segona plaça a la Lliga després de la punxada dels blancs i aspira a guanyar el torneig del KO, que ja ha deixat a la cuneta els dos ‘grans’ de Madrid. En la ronda de vuitens, el Barça es va classificar amb sofriment després de remuntar a Vallecas (1-2) amb gols de Messi i De Jong.

Al davant tindrà un Granadaque està demostrant, jornada rere jornada, perquè es troba en una zona tan còmoda. L’equip andalús va vuitè a la Lliga, amb 29 punts, a 3 de la Reial Societat, que marca els llocs europeus. El conjunt de Diego Martínez es va imposar a vuitens amb facilitat al Navalcarnero de Segona B (0-6), i també s’ha classificat per als setzens de l’Europa League, que disputarà contra el Napoli. Un equip molt treballat que encara continua viu en totes les competicions.

Els dos equips es van enfrontar a principis d’any, amb una contundent victòria del Barça per 0-4 en un plàcid partit per als de Koeman. L’enfrontament d’avui pertany als quarts de final, l’última fase de la Copa que es disputa a partit únic. Per tant, un empat al terme dels 90 minuts podria portar els blaugranaesa una altra pròrroga, que seria la quarta en un mes de competició.

Koeman compta amb tots els jugadors disponibles, després de recuperar Sergi Roberto aquest cap de setmana. El tècnic holandès té les baixes de Piqué, Coutinho i Ansu Fati per lesió i ha deixat fora Matheus Fernandes per decisió tècnica. Per la seva banda, el míster dels nassarites té les baixes per lesió de Gonalons i Luis Milla, a més de Yangel Herrera, que va donar positiu per Covid-19 i haurà de guardar quarantena.

Quan es juga el Granada CF – FC Barcelona

El partit corresponent als quarts de final de la Copa del Rei es disputa avui, dimecres 3 de febrer, a les 21.00 h, hora peninsular espanyola.

On podeu veure el partit a la TV

Notícies relacionades

L’enfrontament es jugarà a porta tancada al Nuevo Los Cármenes i el retransmet en obert Telecinco, i la plataforma de pagament DAZN (disponible ara a Movistar+).

La web d’EL PERIÓDICO farà un seguiment minut a minut des d’una hora abans del xiulet inicial.