En suma 763

Cristiano Ronaldo es converteix en el màxim golejador de la història amb un doblet a la Copa

Pelé i Bican empaten amb un menys que el portuguès, Romario és quart (740) i Messi, cinquè (720)

Cristiano Ronaldo es converteix en el màxim golejador de la història amb un doblet a la Copa
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El jugador portuguès Cristiano Ronaldo s’ha convertit aquest dimarts en el màxim golejador en la història del futbol en partit oficial, gràcies al seu doblet contra l’Inter de Milà en l’enfrontament d’anada de les semifinals a la Copa d’Itàlia, i ha superat l’austrotxec Josef Bican i el brasiler Pelé, autors de 762 dianes cada un, segons informa Europa Press.

Ronaldo, màxim golejador de la història del Reial Madrid, en suma 763, una xifra que li permet liderar el rànquing històric de golejadors, tot i que la Federació Txeca discrepi sobre les xifres de Bican, al qual n’atorguen 821, amb 58 gols per sobre del jugador de Madeira.

Cristiano ha repartit els seus gols de la següent manera: cinc amb l’Sporting CP; 118 amb el Manchester United, en va registrar 451 amb el Reial Madrid, i ara ja en suma 87 amb la Juventus de Torí. A més, en l’àmbit internacional n’acumula 102 amb la selecció portuguesa, amb la qual és campió d’Europa i de la Lliga de Nacions.

Notícies relacionades

En aquesta classificació històrica de golejadors, Cristiano ocupa el primer lloc davant de Bican i Pelé; de Romario, que és el quart amb més gols (740), i de Lionel Messi, que n’acumula 720, tots amb el FC Barcelona i la selecció argentina.

El doblet de Cristiano Ronaldo, el primer aconseguit des del punt de penal, dona llicència a la Juventus per agafar avantatge de cara al partit de tornada. Lautaro Martínez havia avançat els ‘neroazzurri’ als nou minuts, però no va valer de res a causa de la resposta de la Juve liderada per CR7.