El mercat blanc-i-blau

Dimata: «Soc un peó més que vol disfrutar a l’Espanyol»

  • El davanter belga d’origen congolès espera aportar la seva «velocitat i definició» a l’equip de Vicente Moreno

  • El club té una opció de compra obligatòria sobre el punta si ascendeix i una altra de voluntària en el cas que no ho faci.

Dimata: «Soc un peó més que vol disfrutar a l’Espanyol»
1
Es llegeix en minuts

L’últim fitxatge de l’Espanyol, Nany Dimata, ha sigut presentat aquest dimarts a l’RCDE Stadium. Acompanyat pel director general executiu i conseller delegat del club, José María Durán, i el director esportiu de l’entitat, Francisco Joaquín Pérez Rufete, Dimata ha assegurat que ve per sumar i ajudar l’equip i que està molt «content» per incorporar-se a l’Espanyol.

«Moltes gràcies per la benvinguda. Totes les parts implicades en aquesta cessió ho han fet molt bé i per això s’ha arribat a un acord. Estic orgullós de ser a l’Espanyol, que és un equip que tothom coneix. Espero ajudar l’equip, passar-m’ho bé i marcar gols per aconseguir l’objectiu de pujar a Primera», ha declarat el punta, que arriba cedit per l’Anderlecht. Existeix una opció de compra obligatòria si l’equip puja i una altra de voluntària en cas que no ho faci.

Lesió oblidada

Notícies relacionades

Dimata, que ha deixat clar que la lesió és «un tema oblidat», ha remarcat que, sobretot, li agrada «jugar a futbol. És una lliga competitiva en què es juga molt bé a futbol. M’agraden els equips que tenen la possessió i destaco pel meu desplaçament, velocitat i definició a l’hora de marcar. Soc un peó més que vol aportar la seva qualitat a l’equip i disfrutar».

L’atacant, finalment, ha confessat que l’ha sorprès la bona temperatura de la ciutat –«estàvem a un grau a Bèlgica i aquí fa bon temps i m’ha posat de bon humor»– i ha afegit que ha sigut «molt ben acollit pels companys i el cos tècnic». «Vull fer honor a una llegenda com Thomas N’Kono pel que representa per al club», ha sentenciat.

Temes:

Espanyol