Cadis CF-Atlètic de Madrid (2-4)

L’Atlètic torna a guanyar i continua llançat a LaLiga

El pitxitxi Luis Suárez va marcar dos gols, va tornar a brillar Saúl i Koke va sentenciar un inconformista Cadis liderat per un fantàstic Negredo

L’Atlètic torna a guanyar i continua llançat a LaLiga
1
Es llegeix en minuts
Alejandro García
Alejandro García

Periodista

ver +

Ningú fuig més del favoritisme que l’Atlètic de Simeone, però cada jornada de LaLiga que es disputa posa més de manifest que el títol té color blanc-i-vermell, ja amb un avantatge de deu punts i un partit menys que el segon. A més, no pateix en defensa i té el golejador Luis Suárez en plena forma, una combinació gairebé infal·lible.

Hi va haver una època, en què Saúl era intocable per a Simeone, en què no li agradava jugar com a lateral esquerre tant com ho feia. Ara, amb una titularitat en els últims set partits de lliga, l’il·licità va tornar a marcar, ho va fer amb una rematada benintencionada que va acabar, per sobre de les seves pretensions, en un vaselina imparable. Però també havia sigut el generador de perill més gran a la primera part.

L’equip de Simeone va anar de menys a més i, abans de la mitja hora, es va posar per davant a pilota parada, gràcies a un xut canònic de falta directa de Luis Suárez, amb una màgia que traspassa les èpoques.

Tot just cinc minuts després, Negredo va aprofitar un desgavell al flanc de la defensa blanc-i-vermella, massa enfonsada a la seva àrea, amb un xut fantàstic al pal llarg que va empatar el partit. 

Notícies relacionades

Els atlètics es van tornar a enfocar en l’atac i, abans del descans, Saúl va trobar un gol merescut. També va patir un ensurt, amb un penal que no va ser a favor del Cadis. La pena màxima xiulada va arribar després del descans, a favor de l’Atlètic, perquè Luis Suárez segueixi consolidat com a màxim golejador de LaLiga amb 14 gols.

Amb el partit liquidat, Negredo es va reivindicar com el millor davanter del partit, més enllà dels gols de Suárez. El vallecà es va treure de la màniga un altre gol per donar vida al Cadis en els últims 20 minuts, va posar en un compromís Oblak i va liderar l’ofensiva final que va donar problemes a l’Atlètic fins a la sentència final de Koke.