MUNTANYISME

Repatriades les restes mortals de Sergi Mingote

El cos del muntanyenc, mort fa una setmana al K2, es troba al tanatori de Granollers

Repatriades les restes mortals de Sergi Mingote
1
Es llegeix en minuts

El cos del muntanyenc Sergi Mingote, que va morir fa una setmana durant una expedició al K2 (8.611 metres), ha arribat aquest diumenge a l’aeroport del Prat, des d’on ha sigut traslladat al tanatori de Granollers.

La repatriació de les restes mortals del muntanyenc, originari de Parets del Vallès, es va iniciar dissabte, dia 23, des de l’aeroport d’Islamabad (Pakistan) i, després d’una escala a Doha, el cos de Mingote ha arribat a Barcelona.

En el vol han viatjat també alguns dels companys d’expedició del muntanyenc barceloní en l’intent de coronar el K2, entre ells Carlos Garranzo, el responsable designat per la família per fer els tràmits de repatriació.

Notícies relacionades

«Vull que la gent el recordi com era, una persona molt positiva que estava sempre rient, i donar suport des d’aquí a la resta d’alpinistes que s’han quedat allà amb la intenció de fer cim, pel Sergi, perquè és el que ell hauria volgut», ha declarat Carranzo a La Sexta tot just aterrar.

Sergi Mingote, de 49 anys, va perdre la vida després de tenir una caiguda de més de 600 metres de desnivell en el transcurs de la baixada del campament 1 al campament base avançat.

Temes:

Muntanyisme