GIRONA-MALLORCA (1-0)

El Girona encadena el seu quart partit sense guanyar

Un primerenc gol de Salva Sevilla tomba els blanc-i-vermells, que davant l'Espanyol tindran les baixes de Ramalho i Sylla, expulsats

girona

girona

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Girona va encadenar ahir el seu quart partit sense guanyar després de perdre a Montilivi (0-1) davant un Mallorca en ratxa (11 partits invicte) que aguaita el liderat de l'Espanyol (a dos punts). El Girona, en canvi, s'embussa a la zona mitja, a 10 punts de l'ascens directe i a 4 del ‘play-off’.

Notícies relacionades

El Mallorca va sortir amb força i un primerenc gol del veterà Salva Sevilla (m. 4) va posar el partit costa amunt per als blanc-i-vermells davant l'equip menys golejat de la categoria (2). Amb tot, en l'única arribada a l'àrea de Reina, Pablo Moreno va aprofitar el rebuig d'un xut de Sylla per empatar de taló. El VAR va anul·lar el gol per falta del davanter cedit pel City.

En la segona meitat el Girona va dominar, però no va aconseguir batre la porteria visitant. Fins i tot en el tram final, van empitjorar les coses per a un conjunt que va començar el partit amb 8 baixes, ja que van ser expulsats Ramalho (m. 86) i, una vegada acabat el xoc, Sylla per protestar. Tots dos es perdran el duel contra l'Espanyol de divendres que ve.

Temes:

Girona FC