Cop històric

L'increïble forat de Jon Rahm amb la bola tocant l'aigua | VÍDEO

L'espanyol va deixar bocabadats els assistents en els entrenaments del Masters d'Augusta

segea49416720 jersey city  new jersey   august 11  jon rahm of spain plays200610110731

segea49416720 jersey city new jersey august 11 jon rahm of spain plays200610110731 / Jared C Tilton

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Efe

El golfista biscaí Jon Rahm, número 2 del món, ha enlluernat aquest dimarts amb un cop increïble durant els entrenaments per al Masters d’Augusta: després de colpejar-la, la pilota fa tres bots sobre l’aigua per superar un llac. Després, la bola ha anat directa al green, fent abans una corba per acabar dins del forat 16. Les imatges són increïbles. Com no podia ser de cap altra manera, va deixar bocabadats els assistents, així com qui ha vist el vídeo, que circula com la pólvora per les xarxes. Era, a més, el dia del seu 26è aniversari.

 

El golfista es va anotar dos forats durant les rondes de l’entrenament del Masters, que es disputa aquesta setmana a Augusta National després de la seva postergació des d’abril com a conseqüència de la pandèmia de la Covid-19.

«És una cosa que es fa aquí cada any. En aquestes circumstàncies, Rickie Fowler i jo hem dubtat de fer-ho, però al final és tradició. És un bon cop posar-la en ‘green’ i el fet que l’hagi ficat al forat és increïble», va dir a Efe Jon Rahm sobre aquest segon forat en un en el par 3 del forat 16, en el qual la bola s’ha ficat a dins després de botar tres vegades a l’aigua.

Una tradició

Notícies relacionades

Tots els anys durant les rondes de pràctiques del Masters, els jugadors intenten posar la bola al ‘green’ del 16 botant-la a l’aigua. «Fer dos forats en un en dos dies d’aquesta manera és un senyal més», va dir Rahm, que va embocar la bola d’un cop en el par 3 del forat 4 dilluns, i s’ha regalat un altre forat en un en el dia del seu 26è aniversari.

«Espero que la sort no hagi fet més que començar en lloc de començar a restar-la abans del torneig», va concloure amb un somriure el número dos del món. 

Temes:

Golf