L'equip bavarès doblega el Borussia amb gols d'Alaba, Lewandowski i Sané (2-3)

rpaniagua55791380 bayern munich s polish forward robert lewandowski  5l  celeb201107202145

rpaniagua55791380 bayern munich s polish forward robert lewandowski 5l celeb201107202145 / MARTIN MEISSNER

1

El Bayern Múnich va derrotar aquest diumenge per 2-3 al Borussia Dortmund en una nova edició del clàssic alemany que fa al club bavarès més líder, ara amb dos punts d’avantatge sobre el Leipzig i tres sobre el seu últim rival. Robert Lewandowski, amb un gol i una assistència, va comandar la victòria del campió en un partit en què els dos equips es van disputar des del primer minut cada centímetre del camp.

El duel esperat entre Lewandowski i Haaland va quedar en taules pel que fa a gols, un cada un, però el protagonista va ser el polonès. Abans del primer minut, va arribar ja la primera ocasió als peus de Lewandowski amb una rematada des d’un angle tancat.

Intervenció del VAR

El Dortmund va buscar explotar la velocitat de Haaland amb passades de profunditat per mirar de guanyar l’esquena dels defensors del Bayern, que tenia més arribada. El porter del Dortmund, Roman Bürki, va haver d’exigir-se en el minut 13 davant un cop de cap de Goretzka i en el 28 davant la rematada de volea del mateix jugador. En el minut 24 un gol de Lewandowski va ser anul·lat pel VAR per fora de joc.

En el minut 45 el Dortmund va obrir el marcador gràcies a Marco Reus. A continuació, Alaba va posar les taules amb una rematada que va enganxar a l’esquena d’un defensa del Dortmund. El segon temps va començar amb una ocasió de Haaland en el minut 47, a la que Lewandowski va respondre amb el segon gol del Bayern (m. 48).

El Dortmund va insistir a la recerca de l’empat fins que, en un contraatac, Leroy Sané va fer el tercer per al Bayern. El Borussia es va tornar a aproximar, amb gol de Haaland en el minut 83, després de regatejar Neuer, però el Bayern va aconseguir mantenir el control en els minuts finals.