El City de Guardiola empata amb el West Ham i continua sense enlairar-se (1-1)

El Manchester United i el Chelsea firmen taules en el debut de Cavani (0-0)

rpaniagua55563816 london  united kingdom   24 10 2020   manchester city s mana201024171025

rpaniagua55563816 london united kingdom 24 10 2020 manchester city s mana201024171025 / Paul Childs POOL

2

El Manchester City prossegueix amb els seus problemes en la Premier League i no va poder passar de l’empat 1-1 a casa del West Ham en el primer partit d’aquest dissabte de la sisena jornada del campionat anglès.

L’atacant Michail Antonio va inaugurar, de xilena, el marcador per als ‘Hammers’ (m. 18). Després d’una bona primera meitat de l’equip local, Phil Foden, que va substituir l’argentí Sergio Agüero en el descans, va posar les taules que serien definitives en el lluminós (m. 51).

Xilena preciosa

El gol d’Antonio figurarà entre els més destacats de la jornada. El txec Vladimír Coufal va posar un centre a l’àrea des del costat dret i el davanter anglès, després de forcejar amb un defensa del City, va connectar una xilena preciosa per batre Ederson, sorprès per aquesta rematada.

Els londinencs tenien el partit on volien. Amb un gol d’avantatge, podien replegar-se i tancar els espais als visitants. Així van actuar els entrenats per David Moyes en la primera part, en la qual el City va pastar la pilota però no va generar perill en l’arc defensat per Lukasz Fabianski.

No obstant, l’alegria no duraria gaire. Pep Guardiola no va esperar per moure la banqueta i en el descans va donar entrada a Foden pel ‘Kun’ Agüero. La perla del City va respondre a la confiança del tècnic espanyol amb un gol des de dins de l’àrea del West Ham, després de rebre una passada de Joao Cancelo.

Fabianski, estel·lar

Els ‘Skyblues’ es van bolcar sobre l’àrea del West Ham a partir d’aquell moment. Raheem Sterling (86) i Riyad Mahrez (90 +4) van gaudir de les millors ocasions del Manchester City, però no van aconseguir superar un Fabianski en estat de gràcia aquest dissabte.

Després d’una convincent victòria en la seva estrena en la nova edició de la Lliga de Campions dimecres davant el Porto (3-1), el City continua sense enlairar-se en la Premier League amb aquest empat. En aquests moments figura 11è amb només 8 punts en cinc enfrontaments (dues victòries, dos empats, una derrota).

Taules a Old Trafford

En una altra trobada, el Manchester United i el Chelsea es van embussar a Old Trafford (0-0), escenari que va contemplar el debut com a red’ de l’uruguaià Edinson Cavani, que va disputar l’última mitja hora del xoc de la sisena jornada de la Premier.

L’entrada al terreny de joc del davanter sud-americà, que va militar en el París Saint Germain en les últimes set temporades i que va reforçar l’equip d’Ole Gunnar Solskjaer en el passat mercat, no va acabar de solucionar la inoperància en atac dels locals, que segueixen a la zona baixa de la Premier.