EN QUARANTENA

Cristiano Ronaldo dona positiu en coronavirus

El davanter de la Juventus podria perdre's el duel de Champions contra el Barça d'aquí a 15 dies

undefined55398891 oeiras  portugal   13 10 2020   a handout photo made availab201013214035

undefined55398891 oeiras portugal 13 10 2020 a handout photo made availab201013214035 / DIOGO PINTO HANDOUT

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Cristiano Ronaldo ha donat positiu en coronavirus i s’haurà de mantenir aïllat en quarantena, segons ha anunciat la Federació Portuguesa de Futbol en un comunicat. El jugador és asimptomàtic.

No obstant, l’ariet de la Juventus de Torí es perdrà el partit de Portugal contra Suècia per la quarantena i està en qüestió la seva participació en el partit contra el Barça que s’ha de disputar el 28 d’octubre per a la fase de grups de la Champions. El portuguès haurà de superar una quarantena obligatòria de 10 dies, i després ha de donar negatiu en els tests per tornar a conviure amb el seu equip.

Contacte en el camp

Capità de la selecció portuguesa, Ronaldo ha abandonat la concentració del seu equip nacional després del seu positiu, però ja havia jugat un amistós contra Espanya i un partit de la Lliga de Nacions davant la França d’Antoine Griezmann.

Notícies relacionades

«Cristiano Ronaldo ha sigut alliberat del treball de la selecció després d’haver donat positiu en un test de Covid-19, de manera que no s’enfrontarà a Suècia. L’internacional portuguès es troba bé, sense símptomes i aïllat», ha transmès la Federació Portuguesa de Futbol (FPF) en un comunicat.

Negatius en la selecció

Després d’aquest cas positiu del jugador de la Juventus, la resta de jugadors concentrats amb la selecció portuguesa s’han sotmès a noves proves. «Tots han donat resultat negatiu i estan a disposició de Fernando Santos per entrenar aquesta tarda», ha afegit la FPF.