EL DESENLLAÇ DE LA LLIGA DE CAMPIONS

L'Atlètic confirma dos positius per coronavirus

La plantilla blanc-i-vermella se sotmetrà a controls abans del duel de la Champions de dijous contra el Leipzig

atletico / periodico

1
Es llegeix en minuts

A quatre dies del seu duel de quarts de fnal de la Champions contra el Leipzig, l’Atlètic de Madrid  ha patit un contratemps abans de posar rumb a Lisboa. El club matalasser ha anunciat, a través dels seus mitjans de comunicació oficials, que dos integrants de la seva expedició han donat positiu per coronavirus.

 «Ahir, dissabte 8 d’agost, tots els membres del primer equip i de l’expedició del club a Lisboa van passar proves PCR a la Ciutat Esportiva de Majadahonda com exigeix el protocol de la UEFA per participar als quarts de final de la Champions League. Entre els resultats coneguts el dia d’avui han aparegut dos positius, que es troben aïllats als seus respectius domicilis, i que van ser comunicats immediatament a les autoritats sanitàries espanyola i portuguesa, a UEFA, a la Reial Federació Espanyola de Futbol, a la Federació Portuguesa i al Consell Superior d’Esports», explica el comunicat blanc-i-vermell.

Protocol activat

Notícies relacionades

«Així mateix, s’ha activat el corresponent protocol d’actuació previst per a aquests casos que exigeix la realització de noves proves PCR al primer equip i membres de l’expedició a Lisboa i als contactes més estrets dels casos positius, i que motiva canvis en els horaris d’entrenaments, en l’estructura i desenvolupament del viatge i de l’allotjament a la capital portuguesa. El club coordinarà els nous horaris amb la UEFA i tan aviat com existeixi un nou pla es farà públic. També prega el màxim respecte cap a la identitat dels dos casos positius», afegeix la nota de l’Atlètic.

Tot i que la UEFA només exigeix un test PCR negatiu de cada membre de l’expedició a Lisboa 72 hores abans del viatge previst per al dilluns 10 d’agost, el club matalasser ha complert el protocol establert al seu dia pel Consell Superior d’Esports i LaLiga, mantenint les proves setmanals realitzades en la tornada a la competició de lliga sota el control del mateix inspector de LaLiga que va supervisar el compliment de l’esmentat protocol durant les 11 jornades de lliga.