LLIGA EUROPA

L'Inter acaba amb el somni europeu del Getafe

Els gols de Lukaku i Eriksen sentencien un equip madrileny que va fallar un penal (2-0)

El Sevilla es mesura aquest dijous a la Roma en l'altre duel italoespanyol

54371504 60

54371504 60 / INA FASSBENDER (AFP)

2
Es llegeix en minuts
Roger Pascual

El Sevilla i el Getafe han viscut la cara i creu del somni europeu després de l’aturada per la pandèmia. Abans que se suspengués la competició només un punt separava tots dos en la lluita pels bitllets a la Champions. Però mentre que els sevillistes van aconseguir mantenir la seva plaça continental, els madrilenys es van acomiadar de les competicions europees a l’aconseguir només una victòria en 11 jornades. Però els quedava una bola extra: podrien anar a la màxima competició continental conquistant l’Europa League, títol al qual aspirava també l’equip del Nervión. Però l’Inter de Lautaro va acabar a vuitens amb el somni de Bordalás (2-0).

Tot i que va començar el partit amb empenta, intentant fer aflorar els dubtes en un Inter en vuitens al qual tampoc li ha provat gens bé la pausa del coronavirus, tot i que l’efervescència del Getafe a Gelsenkirchen va durar mitja hora. 

Letal Lukaku

Lautaro, al qual s’havia atribuït la seva davallada de joc a l’interès del Barça, va enviar els dos primers avisos amb un parell de jugades que van posar a prova els guants de David Soria. Va ser un preàmbul del gol de Lukaku. El tanc belga va caçar una pilota en profunditat, va guanyar amb el seu gran cos la posició a Etxeita i va creuar la pilota fora de l’abast del porter del Getafe. 

Després de la represa el Getafe va espavilar i va començar a rondar l’àrea rival. Mata, amb un cop de cap, va obligar Handanovic a fer un escorç per evitar l’empat. Una mà de l’exmatalasser Godin va donar una oportunitat d’or, però el penal de Jorge Molina va anar directament fora. 

Després que Lukaku perdonés el 2-0, l’acabat d’incorporar Eriksen va firmar la sentència en el minut 82 a gairebé la primera pilota que tocava. 

Repte sevillà

Notícies relacionades

El Sevilla buscarà aquest dijous a Duisburg tornar a ser la cara del somni europeu, en l’altre duel italoespanyol amb la Roma de l’exblaugrana Carles Pérez (18.55, Movistar Liga de Campeones i Mitele Plus). Nemanja Gudelj, que la setmana passada va donar positiu per coronavirus, és l’única baixa de Julen Lopetegui. Mentre que el centrecampista continua entrenant a casa seva en compliment del protocol sanitari, el tècnic sevillà ja pot comptar amb el porter Tomas Vaclík, que es va perdre per lesió els últims quatre partits de Lliga. Els romans miraran de ser el primer equip que doblega al rocós conjunt andalús des del passat 9 de febrer. Els romans, invictes també des de l’aturada per la pandèmia (set victòries i un empat), tenen com a principal amenaça el davanter bosnià Edin Dzeko.

 

Temes:

Sevilla FC UEFA