BROT A LA SEGONA DIVISIÓ

L'última jornada es disputa al complet excepte el Depor-Fuenlabrada, suspès per set positius

La Lliga decideix ajornar el partit a Riazor però manté la resta de partits

jhrymncfqkm1tedj / periodico

1
Es llegeix en minuts

Set jugadors del Fuenlabrada han donat positiu en el control de Covid-19 de LaLiga a poques hores del partit contra el Deportivo. El partit entre el club madrileny, que es juga la seva presència en la fase d’ascens a Primera, i l’equip gallec, que pretén evitar el seu descens a Segona B, s’ha ajornat. Estava previst per a les 21.00 hores d’aquest dilluns. LaLiga, no obstant, ha mantingut la resta de l’última jornada tal com estava previst.

El Fuenlabrada ha continuat tancat al seu hotel de concentració i amb diversos jugadors aïllats després de confirmar-se que pateixen coronavirus. Segons informen fonts del club esperen la confirmació de LaLiga perquè s’ajorni el partit, ja que algun dels seus jugadors titulars estan entre els casos afectats. Aquesta confirmació ha arribat i no es disputarà el xoc. 

Opinions enfrontades

Notícies relacionades

Les opinions de LaLiga i la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) estaven enfrontades i el Fuenlabrada espera notícies per al seu viatge de tornada.

A l’equip dirigit per José Ramón Sandoval, el club en millor forma després de la tornada del futbol, li valia un empat per estar en la fase de promoció d’ascens a l’elit. Mentrestant, el Depor es jugava el seu futur en la divisió plata amb l’obligació de guanyar a Riazor.

Temes:

Coronavirus