EL COVID-19

Iniesta: «Feu cas dels protocols, cal ser els més solidaris del món»

L'excapità del Barça envia un missatge d'ànim des del Japó, on continuen vivint els efectes del coronavirus

zentauroepp46407079 andres iniesta  foto  javi ferr ndiz190102094206

zentauroepp46407079 andres iniesta foto javi ferr ndiz190102094206 / JAVI FERRANDIZ

1
Es llegeix en minuts

«Vull enviar un missatge d’ànim, de recolzament i, sobretot, de presa de consciència en aquesta situació tan greu i tan complicada que estem vivint». Andrés Iniesta, l’excapità del Barcelona, ha volgut divulgar aquest missatge des del Japó, on ja es va viure anteriorment l’expansió del coronavirus. «Feu cas. Feu cas dels protocols, de les indicacions, de totes les precaucions que ens estan dient els professionals», ha precisat l’actual capità del Vissel Kobe.

«Cal ser els més solidaris del món en aquest moment, cal ser conseqüents i coherents amb el que fem. Per nosaltres mateixos i per tots els que tenim al nostre voltant», ha dit Iniesta a les xarxes socials en un vídeo de dos minuts.

«Us envio tot el meu suport i un agraïment etern a tots els metges, sanitaris, infermers i infermeres que esteu treballant en això» 

«És un problema social, ens incumbeix a tots. Com sabeu, nosaltres vivim al Japó. Fa setmanes que les escoles estan tancades, sortim el mínim al carrer, gairebé gens», ha recordat Iniesta posant l’exemple personal que viu amb la seva família. «La situació s’està normalitzant sembla. Tot i que seguim amb totes les precaucions del món», ha admès.

Notícies relacionades

 

«També us he de dir que estem pendents del que passa a Espanya. Tenim tots els nostres familiars, tots els nostres amics, tots els que patiu aquesta situació. Estem pensant totes les hores en tot el que està passant. Us envio tot el meu suport i un agraïment etern a tots els metges, sanitaris, infermers i infermeres que esteu treballant en això. Realment se’ns posa la pell de gallina de veure moltíssimes imatges com les que veiem. El nostre pensament està amb tots vosaltres».