ABÚS SEXUAL

Detingut un jugador de rugbi acusat d'abusar de dues dones a Hernani

El club ha decidit en una reunió urgent apartar-lo de l'equip i de les instal·lacions fins que s'aclareixi la situació

hernani

hernani

1
Es llegeix en minuts

El jugador del club de rugby d’Hernani Loketi Manu, que juga a la Divisió d’Honor, ha estat detingut acusat de dos presumptes delictes d’abusos sexuals a dues dones. Els fets van succeir a la matinada de diumenge passat en un bar d’aquesta localitat guipuscoana, segons ha confirmat el departament basc de Seguretat. 

El possible delicte va tenir lloc a l’interior d’aquest establiment, situat al centre de la població, quan l’home, de 22 anys, nascut a Tonga, va procedir presumptament a uns tocaments d’índole sexual a una noia que també es trobava a l’establiment. Així mateix, l’esportista també hauria agredit físicament una amiga de la víctima, a la qual també hauria realitzat tocaments de caràcter sexual. 

Després de l’incident, l’home va sortir del bar i va acudir a un altre establiment d’Hernani, on va ser localitzat i identificat per la Policia Municipal. L’endemà, el jugador va ser requerit per la Ertzaintza perquè acudís a comissaria, i després de prestar declaració, va quedar en llibertat a l’espera de comparèixer davant la corresponent autoritat judicial.

Decisió del club 

Notícies relacionades

Després de conèixer els fets, l’Hernani Club Rugby Elkartea  va fer una reunió de caràcter urgent, en la qual, segons ha informat l’entitat mitjançant una nota, va decidir apartar cautelarment l’esportista. «D’aquesta forma, el jugador no podrà acudir a Landare, nom del camp de joc, ni utilitzar les instal·lacions del club», conclou el comunicat. 

Fonts de l’Hernani Club Rugby Elkartea han revelat a EFE que el jugador també ha sigut requerit perquè, en el termini d’una setmana, abandoni el pis llogat per l’entitat on resideix al costat d’altres jugadors i intenti «aclarir» la seva situació. 

Temes:

Rugbi