el problema esportiu

Competicions italianes amenaçades pel brot de coronavirus

Partits internacionals de futbol, de rugbi, de bàsquet i proves de ciclisme i esquí es poden veure afectats en les pròximes setmanes

san-siro

san-siro / Antonio Calanni (AP)

1
Es llegeix en minuts

Equips italians, que estan immersos en competicions internacionals, seleccions nacionals i diverses proves de ciclisme o esquí alpí es poden veure alterades, ajornades o suspeses si no remet el brot de coronavirus que afecta el nord d’Itàlia. Aquesta és la relació de competicions que es poden veure amenaçades les pròximes setmanes.

Futbol

Lliga de Campions: tres equips estan classificats. El Nàpols s’enfronta aquest dimarts sense problemes al Barça. L’Atalanta no es desplaça a València fins al 10 de març. La Juventus juga aquest dimecres a Lió on s’espera la presència de gairebé 3.000 ‘tifosi’.

Europa Lliga: el partit entre l’Inter i el Ludogorets de Bulgària, programat a Milà aquest dijous, es podria disputar a porta tancada. La Roma juga dijous a Gant (Bèlgica).

Bàsquet

Eurolliga: l’Olimpia Milano s’enfronta divendres a Kaunas (Lituània) al Zalgiris. El Reial Madrid té programada la visita a la pista milanesa el 3 de març.

Ciclisme

Calendari World Tour: la Strade Bianche es corre el 7 de març pels voltants de Siena (Toscana). De l’11 al 17 de març se celebra el Tirrè-Adriàtic, a la part central del país. El dissabte 21 de març es disputa la Milà-San Remo, la ‘classicissima’, una de les proves d’un dia més important del calendari internacional.

Esquí alpí

Notícies relacionades

Copa del Món: les finals del campionat en les dues categories estan programades a l’estació de Cortina d’Ampezzo entre el 16 i el 22 de març.

Rugbi

Sis Nacions: Itàlia s’enfronta com a visitant a Irlanda, el 7 de març. Anglaterra es desplaça a Roma el 14 de març.