Valladolid 2 - Espanyol 1

Derrota i greu ensopegada de l'Espanyol

La trobada va quedar marcada per l'expulsió de David López als 24 minuts

GRAF5299. VALLADOLID (ESPAÑA), 23/02/2020.- El centrocampista del RCD Espanyol Adrián Embarba (dcha) pelea por el balón con el defensa del Real Valladolid Javier Moyano, durante el partido correspondiente a la jornada 25 de LaLiga Santander que se disputa este domingo en el estadio José Zorrilla de Valladolid. EFE/R. García / R. García (EFE)

1
Sergi López-Egea

A l’Espanyol se li ha complicat greument la permanència al caure derrotat aquest diumenge a l’estadi de Zorrilla davant del Valladolid, després de perdre 2-0 en una trobada que es li va complicar al conjunt blanc-i-blau des del començament quan David López, als 24 minuts, va ser expulsat al rebre la segona targeta groga, que va condicionar el rendiment dels seus companys. L’Espanyol va haver de jugar amb un futbolista menys i això va penalitzar l’equip.

Els gols del conjunt val·lisoletà es van marcar a la segona part; primer va ser Sandro (m. 77) i després Sergi Guardiola (m. 82) els autors dels gols del conjunt local. Embarba, després d’un penal assenyalat per VAR per unes mans de Kiko Olivas, va marcar al minut 90.

El següent rival de l’equip blanc-i-blau és l’Atlètic, un altre contrincant molt complicat per a la supervivència esportiva, el diumenge a les 16 h.