imatges impactants

Brutal accident en les 500 Milles de Daytona

El pilot nord-americà Ryan Newman va saltar pels aires amb el seu vehicle en l'última volta de la prova

DAYTONA BEACH, FLORIDA - FEBRUARY 17: Ryan Newman, driver of the #6 Koch Industries Ford, flips over as he crashes during the NASCAR Cup Series 62nd Annual Daytona 500 at Daytona International Speedway on February 17, 2020 in Daytona Beach, Florida.   Chris Graythen/Getty Images/AFP

DAYTONA BEACH, FLORIDA - FEBRUARY 17: Ryan Newman, driver of the #6 Koch Industries Ford, flips over as he crashes during the NASCAR Cup Series 62nd Annual Daytona 500 at Daytona International Speedway on February 17, 2020 in Daytona Beach, Florida. Chris Graythen/Getty Images/AFP / Chris Graythen (AFP)

1
Es llegeix en minuts

L'ajornament durant 24 hores de carrera de les 500 Milles de Daytona, de la modalitat NASCAR, a causa de la pluja, va permetre al pilot estatunidenc  Denny Hamlin, de l'equip Joe Gibbs Racing, guanyar per tercera vegada la prova. Però sens dubte, la prova va estar marcada per l'accident sofert per Ryan Newman en l'última volta.

Notícies relacionades

 Ryan Newman  va haver de ser ingressat d'urgència en un hospital local. «Crec que de vegades donem per descomptat la seguretat dels cotxes, però ara l'únic que hem de fer és resar per Ryan», va expressar  Hamlin, el vencedor, que va demanar perdó per haver tingut una mica de celebració, després de conèixer la gravetat de l'accident sofert per Newman, de 42 anys, de l'equip Roush Fenway Racing, qui va patir el greu accident en l'última volta de la carrera i segons el comunicat oficial de la NASCAR, els metges que el van atendre al Halifax Medical Center, de Daytona Beach (Florida), on va ser ingressat d'urgència, van aconseguir estabilitzar la seva condició clínica, sense que les lesions que té amenacin amb la seva vida.

El pilot accidentat va ser tret del monoplaça per personal de rescat del Daytona International Speedway, on es va celebrar la carrera, després d'abocar el seu automòbil i ser impactat per un altre vehicle i del costat del pilot.

Temes:

Automobilisme