EUROPEUS DE WATERPOLO

Espanya cau davant els Països Baixos i passa a quarts per la part dura del quadro

El combinat de Miki Oca lluitarà per un lloc en semifinals amb Rússia o amb Grècia

waterpolo

waterpolo

1
Es llegeix en minuts
José María Expósito

La selecció espanyola femenina de waterpolo ha patit aquest diumenge la seva primera derrota en els Europeus de Budapest. En una lluita directa per acabar com a primeres de grup, els Països Baixos han superat al combinat de Miki Oca (6-10), que s’enfrontarà dimarts a quarts a Rússia o Grècia, que juguen aquesta mateixa tarda. Les hel·lenes evitaran Espanya només si guanyen.

Notícies relacionades

Les 14 parades de la portera Debby Willemsz, exjugadora del Mataró (per només 2 de Laura Ester), han sigut una de les claus de la derrota espanyola, però sobretot la poca eficàcia amb una jugadora de més (1 de 10). L’1-6 amb el qual el partit se’n va anar al descans era gairebé definitiu, i només en l’últim quart (l’únic en què es va imposar Espanya, per 3-2) ha trobat la manera de fer mal al conjunt neerlandès, que se’n va per la part menys complicada del quadro. 

En cas de guanyar els quarts contra Rússia o Grècia, la rival d’Espanya en semifinals seria probablement Hongria, que s’enfrontarà a França. Països Baixos, per la seva banda, es mesurarà a quarts amb Eslovàquia.

Temes:

Waterpolo