AGAFA EL RELLEU D'ÒSCAR REDONDO

Javi Rodríguez, nou entrenador de l'Industrias Santa Coloma

L'exjugador del Barça de futbol sala s'ha vinculat amb el club català fins al 2023 i substitueix Òscar Redondo, el qual va presentar la seva dimissió pels mals resultats del Santa Coloma

javi-rodrguez

javi-rodrguez

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Industrias Santa Coloma ha fet oficial la incorporació de Javi Rodríguez com a nou entrenador de l’equip. Després de la dimissió d’Òscar Redondodissabte passat, el club català ha decidit queRodríguez, de 45 anys, sigui el nou tècnic.

No obstant, la situació del Santa Coloma no és gens bona. L’equip es troba en la tretzena posició en la classificació de lliga, i està a tres punts del descens. Per tant, Rodríguez tindrà la missió de revitalitzar el Santa Coloma i allunyar-lo de la zona de descens.

Notícies relacionades

Rodríguez s’ha hagut de desvincular del Prodexim Kherson d’Ucrania per poder fitxar amb el Santa Coloma. El que va ser exjugador i capità del FC Barcelona durant molts anys va iniciar la seva carrera a Santa Coloma.

La seva experiència com a entrenador tant a Hongria com a Ucraïna servirà al Santa Coloma per afrontar el repte de sortir de la zona de perill i consolidar-se en les llocs alts de la classificació.

Temes:

Futbol sala